Mitől lesz egy nő könnyűvérű a férfiak szemében?

Írta: ,

Nehéz kérdés, mivel mindenkinek mások a határai, de mégis vannak olyan alaptényezők, melyek alapján valakit mégis a könnyűvérű kategóriába sorolnak a férfiak. Persze van, akinek ez bejön, van, akinek kevésbé, viszont azt mindenképpen megállapíthatjuk, hogy nem ezt a típust keresik maguk mellé állandó partnernek.

Ha túl korán beadod a derekad Kép forrása: blog.zuluandzephyr.com

Vannak kivételek és rengeteg olyan filmet láttunk, ahol a főszereplők egy egyéjszakás kaland után egymásba szeretnek, de valljuk be, ez a ritkább eset.

Akár tetszik, akár nem, ha egy pasinak az első randitokon odaadod magad, akkor sanszos, hogy nem lesz folytatása a dolognak. Nem azért, mert nem volt jó veled, hanem azért, mert túl könnyű volt megkapni.

A férfiakat pedig hajtja a vadászösztön és szeretnének olyan nőt maguk mellé, akiért küzdhetnek és harcolhatnak.

Ez nem azt jelenti, hogy bűn lenne az egyéjszakás kaland, csak tudatosítanod kell magadban, hogy ne várj túl sokat a dologtól.

Flörtölni kell és flörtölni jó! De ebben is van egy határ.

Egész pontosan akkor, mikor már mindenki felfigyel rá és szó szerint menekül előle. A pasik legalábbis biztosan.

Ez nem azt jelenti, hogy mostantól lesütött szemmel kellene járnod a bárokat, hanem azt, hogy úgy flörtölj, ahogyan egy elérhetetlen díva tenné.

Ez egyébként a férfiakban egyből beindít valamit, mivel tudja, hogy tetszik neked, de ezzel egyidejűleg azzal is tisztában van, hogy nem lesz könnyű dolga.