Mitől lesz egy nő könnyűvérű a férfiak szemében?

Írta: ,

Nehéz kérdés, mivel mindenkinek mások a határai, de mégis vannak olyan alaptényezők, melyek alapján valakit mégis a könnyűvérű kategóriába sorolnak a férfiak. Persze van, akinek ez bejön, van, akinek kevésbé, viszont azt mindenképpen megállapíthatjuk, hogy nem ezt a típust keresik maguk mellé állandó partnernek.

Ha túl korán beadod a derekad Kép forrása: blog.zuluandzephyr.com

1/6 Ha túl korán beadod a derekad

Vannak kivételek és rengeteg olyan filmet láttunk, ahol a főszereplők egy egyéjszakás kaland után egymásba szeretnek, de valljuk be, ez a ritkább eset.

Akár tetszik, akár nem, ha egy pasinak az első randitokon odaadod magad, akkor sanszos, hogy nem lesz folytatása a dolognak. Nem azért, mert nem volt jó veled, hanem azért, mert túl könnyű volt megkapni.

A férfiakat pedig hajtja a vadászösztön és szeretnének olyan nőt maguk mellé, akiért küzdhetnek és harcolhatnak.

Ez nem azt jelenti, hogy bűn lenne az egyéjszakás kaland, csak tudatosítanod kell magadban, hogy ne várj túl sokat a dologtól.

2/6 A folyamatos flört

Flörtölni kell és flörtölni jó! De ebben is van egy határ.

Egész pontosan akkor, mikor már mindenki felfigyel rá és szó szerint menekül előle. A pasik legalábbis biztosan.

Ez nem azt jelenti, hogy mostantól lesütött szemmel kellene járnod a bárokat, hanem azt, hogy úgy flörtölj, ahogyan egy elérhetetlen díva tenné.

Ez egyébként a férfiakban egyből beindít valamit, mivel tudja, hogy tetszik neked, de ezzel egyidejűleg azzal is tisztában van, hogy nem lesz könnyű dolga.

Az öltözködéseddel mindent elárulsz Kép forrása: popsugar.com

3/6 Az öltözködéseddel mindent elárulsz

Van, mikor egy nő csinosan felöltözik az esti bulihoz, amivel így van jól, hiszen ki ne szeretné kívánatos nőnek érezni magát, akiért megőrülnek a férfiak?

És van a másik típus, aki szó szerint mindenét kiteszi és megmutatja, de persze nem túl ízléses módon. Ha hosszútávra keresel magad mellé partnert, akkor jobb, ha tudod, hogy a pasik nem szeretik, ha egy nő közönségesen néz ki. Illetve nagyon is szeretik, de egész más célra fogják használni.

Nincs abban semmi kivetnivaló, ha szeretnéd megmutatni a szép dekoltázsodat, esetleg formás fenekedet, de ezt tedd a jó ízlés határain belül, különben ellenkező esetben pont az fog elkerülni, akire te annyira vágysz.

4/6 Mocskos szavak

Ha már egy párt alkottok, akkor teljesen normális, sőt szexi, ha nem túl szalonképes szavakat súgsz a pasid fülébe, de ne ezzel indíts az első randitokon, mert könnyen úgy értelmezheti, hogy te csupán egy vad ágyjelentre vágysz, semmi többre.

Egyébként a férfiak imádják az ágyban a mocskos szavakat, de ezt tartogasd későbbre.

Telhetetlenség Kép forrása: theultralinx.com

5/6 Telhetetlenség

Ha egy nő egyszerre több pasival flörtöl, akkor joggal gondolhatják róla, hogy nem gondolkozik semmi komolyban, mivel egyfolytában csak a kínálatot vizslatja.

A férfiak igénylik a törődést és a tudatot, hogy az imádott nő számára nem létezik más a világon, csak ő.

Éppen ezért a randik alkalmával tudasd vele, hogy számodra akkor és ott csak ő létezik.

Ne kacsintgass oldalra, még akkor sem, ha látod, hogy Brad Pitt ikertestvére közeledik feléd.

Hallotta hírét… Kép forrása: sincerelyjules.com

6/6 Hallotta hírét…

Bizony elég kellemetlen helyzet tud lenni, ha valakit megelőz a hírneve, szóval már csak ezért is érdemes odafigyelni a tetteidre.

Az emberek ítélkeznek és nagyon kevés az olyan, aki nem alkot egyből véleményt egy másik személyről, pusztán a hallottak alapján.

A pasik általában még durvábban kibeszélik a nőket, mint mi tesszük velük, szóval ezért is érdemes vigyáznod, hiszen soha nem tudhatod, hogy ki kinek az ismerőse.