Rajongás a felsőfokon, avagy miért nem érdeklik a nőket a könnyen megkapható pasik?

Írta: ,

Megfigyelted már, hogy a nők többsége folyamatosan egy megbízható, odaadó partnert keres maga mellé, mégis mikor ezt megkaphatná, gyakran nem is látja már olyan csábítónak. Sokszor beszéltünk már a férfiak vadászösztönéről, de most ideje a nők oldaláról is megvilágítani a témát.

 
 
 
 
 
 
Könnyen jött, könnyen megy Kép forrása: gabrielabalaj.blogspot.hu

Egy olyan társadalomban élünk, ahol mindenhol azt sulykolják belénk, hogy csak a nehezen megszerzett dolgoknak élvezheted igazán a gyümölcsét.

Ez a szemlélet annyira megfertőzte a magánéletet is, hogy a legtöbb ember már ott is a kihívásokat keresi és egy egyszerű randira is képes úgy tekinteni, mint próbatételre.

Könnyen az is előfordulhat, hogy arra asszociálnak a nők, hogy, ha ilyen könnyen megkaptak valakit, akkor annak hamar lejár a szavatossága is. Éppen ezért szeretik a nehéz prédákat, ezzel tökéletesen ellentmondva igazi vágyaiknak.

 
 
 
 
 
 

A férfiak (még, ha egyesek tagadják is) imádnak a nőkért harcolni és igazi oroszlánként küzdenek, ha a prédájukról van szó. Na már most, kár lenne azt hinni, hogy ez belőlünk, nőkből teljesen hiányzik.

Mi is ugyanúgy a legnagyobb vadat szeretnénk elkapni és nem elégszünk meg egy kisebb zsákmánnyal. Ráadásul, ha valaki nagyon odáig van érted úgy, hogy te felé korántsem küldtél efféle jeleket, akkor ott nagyon hamar kiderül, hogy teljesen egyoldalú a dolog.

Márpedig egy ilyen férfi nem izgalmas, de még csak nem is szórakoztató, hiszen kizárólag veled és a te igényeiddel van elfoglalva, gyakran még önálló gondolata sincs.

És ember legyen a talpán, aki ebbe előbb-utóbb ne unna bele.