Rajongás a férfiakért, avagy miért nem érdeklik a nőket a könnyen kapható pasik?

Berényi Nóri
Írta: , Frissítve:
Rajongás a férfiakért, avagy miért nem érdeklik a nőket a könnyen kapható pasik?

Megfigyelted már, hogy a nők többsége folyamatosan egy megbízható, odaadó partnert keres maga mellé, mégis mikor ezt megkaphatná, gyakran nem is látja már olyan csábítónak. Sokszor beszéltünk már a férfiak vadászösztönéről, de most ideje a nők oldaláról is megvilágítani a témát.

Folyton veled akar lenni Kép forrása: hellofashionblog.com

Ezzel nem is lenne különösebb baj, de csak egy egészséges pontig.

Ahogy most körbenézel magad körül, lehet, hogy te inkább a fordított esetre látsz példát, vagyis, hogy a nő szeretne sok időt párjával tölteni, de létezik olyan kapcsolat, amiben éppen az ellenkezője áll fent.

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de roppant idegesítő tud lenni, mikor egy férfitől lélegezni is alig tudsz, mert megfojt a szerelmével és túlzott ragaszkodásával.

Igenis legyenek barátai, akikkel néhanapján csap egy görbe estét és ne csak az imádott nője árnyéka legyen.

 
 
 
 
 
 

A férfiak (még, ha egyesek tagadják is) imádnak a nőkért harcolni és igazi oroszlánként küzdenek, ha a prédájukról van szó. Na már most, kár lenne azt hinni, hogy ez belőlünk, nőkből teljesen hiányzik.

Mi is ugyanúgy a legnagyobb vadat szeretnénk elkapni és nem elégszünk meg egy kisebb zsákmánnyal. Ráadásul, ha valaki nagyon odáig van érted úgy, hogy te felé korántsem küldtél efféle jeleket, akkor ott nagyon hamar kiderül, hogy teljesen egyoldalú a dolog.

Márpedig egy ilyen férfi nem izgalmas, de még csak nem is szórakoztató, hiszen kizárólag veled és a te igényeiddel van elfoglalva, gyakran még önálló gondolata sincs.

És ember legyen a talpán, aki ebbe előbb-utóbb ne unna bele.

 
 
 
 
 
 
Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató