5 jel, hogy végre olyan kapcsolatban vagy, amit megérdemelsz

Szőke Angéla
Írta: ,

Most nem olyan klisék következnek, minthogy „sokat nevettek együtt” vagy „jó az ágyban”, hanem hogy mitől működik egy tökéletes pár. Létezik egyáltalán tökéletes pár? Sokszor a nagy boldogság csak látszat, de még az igazán kiegyensúlyozott kapcsolat mögött is rengeteg munka és kompromisszum állhat.

Aki túl harsányan reklámozza boldog párkapcsolatát, az a legtöbb esetben éppen az ellenkezőjét próbálja kompenzálni, azonban előfordul az is, hogy egy párról csak úgy sugárzik a boldogság. Ha úgy érzed, éppen a rózsaszín ködben lubickoltok szerelmeddel és szeretnéd, hogy ez így maradjon, az alábbi öt dolog azt jelenti, hogy végre olyan kapcsolatban vagy, amit megérdemelsz.

Nem féltékenykedsz a lánybarátaira

Ha nem akadsz ki azon, ha este elmeséli, hogy az egyik kolléganőjével ebédelt, vagy örömmel fogadod, ha bemutatja neked gyerekkori lánybarátját, az nagyon biztató jel. Szó szerint is, hiszen nyugodt viselkedésed arra utal, hogy maximálisan megbízol partneredben és természetesnek tartod, hogy kollegiális, vagy baráti kapcsolatban áll más hölgyekkel.

A féltékenykedés hiánya nemcsak a partnered életét könnyíti meg jelentősen, hanem azt is jelenti, hogy mellette úgy megnőtt az önbizalmad, hogy már nem látod minden lányban a riválist.

Kijön a barátaiddal ás a családoddal

Ha ismeri a legközelebbi barátaidat és nincs ellenére közös programokban részt venni velük, az nagyon hasznos a boldog kapcsolat szempontjából, hiszen nem kell minden alkalommal külön buliznotok a saját társaságaitokkal. Ha egy buli alkalmával jól elvegyül a többiekkel, illetve nem morog, hogyha egy családi összejövetelre invitálod, akkor valóban komolyak a szándékai veled.

Ha nyaggatás, parancsolgatás és zsarolás nélkül vesz részt egy vasárnapi ebéden a szüleiddel, akkor biztosan van közös jövőtök. 

Nem próbál elnyomni, vagy versenyezni veled

Sok férfi hajlamos arra, hogy túl fontos legyen számára, hogy mindenben jobb legyen a párjánál, legyen az pénz, karrier vagy általános irányítás. Ha a partnered támogatja a törekvéseid a munkádban vagy a hobbidban, az annak a jele, hogy igazán önzetlenül szeret téged. Amennyiben nem hisztizik, ha túlóráznod kell, akkor megérti, hogy fontos számodra a munkád.

Ha sosem vesztek össze az anyagiakon, hogy ki mennyit tegyen bele a háztartásba, vagy hogy ki mennyit költhet, akkor kipipálhattok egy olyan kardinális problémaforrást, ami miatt sok pár szakít. 

Kép: denkostiukBO/depsitphotos.com

Egyeznek a politikai nézeteitek

Nem is gondolnád, hogy ez milyen fontos egy kapcsolatban. Nem kell feltétlenül minden apró részletben egyetértenetek a politikai hovatartozásotokkal kapcsolatban, de az, hogy a fő irányvonal ugyanaz legyen, hosszú távon bizony mondhatni elengedhetetlen.

Nem igazán az számít, hogy ki melyik pártra szavaz, de nem árt, ha olyan fontos kérdésekben, mint az alapvető politikai kérdések, környezetvédelem, feminizmus, faji kérdések vagy emberi jogok egyetértsetek, hiszen ez nagyon sok konfliktust előz meg. 

Anyukád szereti

A szülők, főleg az anyukák „áldása” kulcsfontosságú egy kapcsolat kiegyensúlyozottsága szempontjából. Tinikorodban akár csak lázadásból is választhattál olyan fiúkat, akiket anyukádék hevesen elleneztek, de felnőttkorára az ember végre rájön, hogy a szülei csak jót akarnak neki.

Remélhetőleg ma már te is belátod, hogy szüleid egyszerűen csak olyan férfi mellett szeretnének tudni, aki szereti, támogatja lányukat és biztonságban tudhatnak mellette. Ha tehát anya elégedett a választásoddal, akkor minden esélyetek megvan arra, hogy tökéletes pár legyetek.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv