5 kínzó igazság, amit el kell fogadnod egy megcsalás után

Szirák Viki
Írta: ,
5 kínzó igazság, amit el kell fogadnod egy megcsalás után

Kép forrása: unsplash

Mindegy, mennyire volt komoly a kapcsolatod, a megcsalást akkor is nehéz kiheverni. Hiszen hatalmasat csalódtál valakiben, és ezek után hogy is bízhatnál meg másban? Mindenki így érzi, de szerencsére nem lehetetlen ebből is tovább lépni. Azonban ehhez az alábbi 5 tényt mindenképpen el kell fogadnod, bármennyire is nehéz.

Még abban sem fogsz tudni megbízni egy ideig, aki tényleg nem adott okot a gyanakvásra. Érthető, hiszen amikor valaki, akit már ismersz egy ideje, eljátssza a belé vetett bizalmadat, nehéz elhinni, hogy az a személy, akivel nemrég találkoztál, nem fogja megtenni ugyanezt.

Bármennyire is igyekszel, nem fogsz tudni hinni neki. Emiatt meglehet, hogy az első kapcsolatod a megcsalást követően nem lesz hosszú életű.

De ne gondold, hogy ez örökké így marad!

Mindenki a maga tempójában képes előre haladni, így fontos, hogy türelmes maradj.

Előbb-utóbb eljutsz oda, hogy rájössz; aki igazán szeret, sosem bántana téged. És csak ez számít!

Sokan úgy érzik, egy megcsalást követően is képesek még egy esélyt adni a párjuknak. Bíznak benne, hogy a férfi betartja az ígéreteit, és ezúttal tényleg hűséges marad, és dolgozik a kapcsolatért.

Vannak, akik sikerrel járnak, és ezt követően egy teljes, boldog szerelemben találják magukat.

Azonban sajnos a többség nem ilyen szerencsés, és ezt jó, ha tudod.

Statisztikák szerint azoknál a pároknál, ahol a megcsalás után ismét összejöttek a felek, 35%-kal nagyobb volt az esély az ismételt hűtlenségre. Ergo nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy ezek után nem kellett még egyszer átélniük mindezt.

Gondold át alaposan, mielőtt újra esélyt adsz a srácnak!

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató