4 kínos sztori az első alkalomról: rosszabbak, mint a tied!

Schuster Borka
Írta: ,
4 kínos sztori az első alkalomról: rosszabbak, mint a tied!

Kép forrása: casaldoblog.com.br

Lássuk be, vannak dolgok, amiket az ember nem nagyon tud elképzelni, amíg ki nem próbálja. Arról a bizonyos első alkalomról is sokféle elképzelése van az embernek, ami aztán viszonylag ritkán teljesedik be. Örülünk, hogy ezeknek a történeteknek a szereplői ma már nevetnek a kezdeti ügyetlenkedésen, és reméljük, azóta sokkal jobb tapasztalataik vannak már.

Reflexek - Fanni, 28 Kép forrása: apostrophe9.tumblr.com

„Mindketten tapasztalatlanok voltunk, és egyszer, amikor kettesben maradtunk náluk, a levegő kezdett felforrósodni, én meg úgy gondoltam, ez jó alkalom arra, hogy csináljuk valamit, ami már tényleg majdnem szex – nem megyek bele a részletekbe, legyen elég annyi, hogy sosem volt szokásom magamat hánytatni, fogalmam sem volt róla, hogy milyen könnyű elérni azt a pontot a mandulád környékén, ami azonnal kiváltja a reflexet.

Nem az volt a legrosszabb rész, hogy lehánytam kicsit, hanem, hogy mikor felugrottam, hogy kiszaladjak a fürdőszobába, még meg is rúgtam a térdemmel.

Utána megbeszéltük, hogy a filmekben ez nem egészen így szokott kinézni.”

Kisöcsi - Edit, 25 Kép forrása: hercampus.com

„Mindketten a szüleinknél laktunk, így az első alkalomra is így került sor. Az akkori barátom a kisöccsével volt otthon, aki viszont belemerült a videójátékokba, úgyhogy mi meg bementünk a szobába, és valami másba merültünk el.

A kiskrapeket soha el sem lehetett rángatni a képernyő elől, de akkor persze felállt, és bejött a szobába – éppen annyi időnk volt, hogy magunkra rántsuk a takarót.

Mikor megkérdezte, mit csinálunk, azt mondtuk, hogy lefeküdtünk, mert fáradtak vagyunk. Szerencsére volt annyira ártatlan, hogy elhitte a dolgot, viszont elkezdett beszélgetni, és bent volt kb.10 percig. Ez azt jelenti, hogy a szüzességem elvesztésének folyamatát megszakította egy 10 évessel folytatott párbeszéd a Minecraftról.”

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!