6 apróság, amivel kimutathatod a szerelmednek, mennyire értékeled

Nagy Niki
Írta: ,

Könnyű elveszni a mindennapi rohanásban, és nem figyelni a másikra – ezzel azonban az a baj, hogy egy idő után a párod is észreveszi majd, és nagyon nem fog neki tetszeni, hogy második helyre szorul az életedben. Ha nincs energiád minden nap hatalmasakat főzni neki, vagy szexistennőként latexfehérneműben ágyba csábítani, akkor is kedveskedhetsz neki apró dolgokkal, amiktől érzi, hogy fontos neked!

Csinálj neki reggelit! Kép forrása: unsplash

Egy rántottát összeütni néhány perces dolog, de ha még erre sincs időd, elég, ha kiteszed a tejet, a kávét és a müzlit az asztalra, szépen megterítve – hidd el, ezt is értékelni fogja!

A lényeg itt is csak a szándék, ha látja rajtad, hogy gondoltál rá, máris szebben indul a napja.

Ha ő kel fel korábban, néha kelj fel vele, és ha reggelit nem is adsz neki, csináld meg a szendvicsét a melóba, vagy készítsd be neki előző este kávét, hogy reggel már ne kelljen ezzel bíbelődnie.

Kemény hetetek van, és alig találkoztok egymással, mindegyikőtök annyira elfoglalt? Vedd elő a post-it-jeidet, és írj fel néhány kedves szót rájuk, vagy egyszerűen rajzolj néhány szívecskét!

Ha együtt alszotok, vagy együtt laktok, néha ragasztgasd ki neki olyan helyekre, ahol biztos, hogy megtalálja.

Ha mondjuk te kelsz korábban, és nem akarod felkelteni, ragassz egyet a fogmosótükörre, ha te kelsz később, előző este készítsd be a táskájába. Biztos, hogy mosolyt csalsz az arcára!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!