Kilenc pszichológiai trükk, hogy bárkit az ujjad köré csavarj

Kovács Andrea
Írta: ,
Kilenc pszichológiai trükk, hogy bárkit az ujjad köré csavarj

Kép forrása: racorn/depositphotos.com

Mindig irigykedve figyelted azokat az embereket, akik csak úgy ragyognak és mindenkit magukhoz vonzanak, mint a mágnes? Még ha nem is szereted a rivaldafényt, valld be, hogy jól esne, ha egy kicsit hasonlíthatnál ezekre az ismerőseidre! Szerencsére nem kell sokat tenni érte, néhány pszichológiai trükk segítségével neked is könnyebben megy majd az ismerkedés!

Légy magabiztos Kép forrása: theglitterguide.com

Ha megfigyeled, a karizmatikus egyéniségek mindig magabiztosak. Nem sütik le a fejüket, amikor büszkeségre lenne okuk, és a hangjukat sem félnek kiengedni. Természetesen itt nem az önteltségre és hencegésre gondolunk, de igenis légy tisztában a saját képességeiddel és légy büszke arra, amit elértél.

Te magad hozd meg a döntéseidet és ne várd, hogy mások segítsenek. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és lehetőség szerint kerüld a „remélem” és a „talán” kifejezéseket olyan közegben, ahol magabiztosnak akarsz tűnni.

 

Légy jó mesélő Kép forrása: allure.com

Sokan úgy gondolják, ahhoz tehetség kell, hogy valaki jó mesélő legyen. Ez azonban téves elképzelés, ezt a képességet ugyanúgy lehet tanulni, mint bármi mást.

Beszéded sugározza a bizalmat, legyél humoros, és nagyon fontos, hogy legyen öniróniád, tudj magadon is nevetni, ha kell.

Mesélj személyes történeteket a többieknek, hidd el, értékelni fogják.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!