Ha kihűlt a szenvedély – 5+1 tipp, ami segít újra összemelegedni

Zabolai Margit
Írta: ,
Ha kihűlt a szenvedély – 5+1 tipp, ami segít újra összemelegedni

Évek óta együtt éltek, közös jövőt terveztek, megállapodtatok, most valahogy mégis úgy érzed, valami nincsen rendjén. Sok kapcsolattal előfordul, hogy egyszerűen kihűlnek, a partnerek pedig elidegenednek egymástól. Van, amikor jobb továbblépni, de ha szeretnétek adni magatoknak még egy esélyt, az alábbi módszerekkel még felmelegíthetitek a szerelmet.

Közös utazás

Számlák, munka, rohanás, mosogatás, már megint ki hagyta elől a kávésbögrét, valaki menjen le a boltba friss kenyérért, és ki is kellene teregetni… Napi rutin, apró-cseprő gondok: ezek azok, amik könnyen kipusztítják a kezdeti romantikát.

Egy közös utazás, egy új kaland, a szokatlan környezet azonban segíthet, hogy újra egymásra találjatok. Nem kell egzotikus tájra utazni vagyonokért, egy hétvége valahol a hegyekben ugyanúgy segíthet, hogy visszatérjen a kezdeti izgalom.

Ezt olvastad már?

Kevés dolog van, ami úgy vissza tudni a másik iránt táplált érdeklődést, mintha újra felfedezed, hogy milyen különleges, érdekes gondolatai vannak.

Add neki oda a kedvenc könyvedet, és te is olvasd el az övét: ez már eleve segít abban, hogy olyan dolgokat tudjatok meg egymásról, amiket talán sok év együttélés alatt sem tudtatok meg, egy jó beszélgetés pedig az olvasás után csodákra képes!