Ha kihűlt a szenvedély – 5+1 tipp, ami segít újra összemelegedni

Zabolai Margit
Írta: ,
Ha kihűlt a szenvedély – 5+1 tipp, ami segít újra összemelegedni

Évek óta együtt éltek, közös jövőt terveztek, megállapodtatok, most valahogy mégis úgy érzed, valami nincsen rendjén. Sok kapcsolattal előfordul, hogy egyszerűen kihűlnek, a partnerek pedig elidegenednek egymástól. Van, amikor jobb továbblépni, de ha szeretnétek adni magatoknak még egy esélyt, az alábbi módszerekkel még felmelegíthetitek a szerelmet.

Közös utazás

Számlák, munka, rohanás, mosogatás, már megint ki hagyta elől a kávésbögrét, valaki menjen le a boltba friss kenyérért, és ki is kellene teregetni… Napi rutin, apró-cseprő gondok: ezek azok, amik könnyen kipusztítják a kezdeti romantikát.

Egy közös utazás, egy új kaland, a szokatlan környezet azonban segíthet, hogy újra egymásra találjatok. Nem kell egzotikus tájra utazni vagyonokért, egy hétvége valahol a hegyekben ugyanúgy segíthet, hogy visszatérjen a kezdeti izgalom.

Ezt olvastad már?

Kevés dolog van, ami úgy vissza tudni a másik iránt táplált érdeklődést, mintha újra felfedezed, hogy milyen különleges, érdekes gondolatai vannak.

Add neki oda a kedvenc könyvedet, és te is olvasd el az övét: ez már eleve segít abban, hogy olyan dolgokat tudjatok meg egymásról, amiket talán sok év együttélés alatt sem tudtatok meg, egy jó beszélgetés pedig az olvasás után csodákra képes!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!