Kifogtál egy igazi alfahímet? Próbáld ki ezt az 5 praktikát, és sikerülhet megtartanod

Írta: ,

A nagybetűs férfira vágyakozunk, ám arra aligha vagyunk felkészülve, mi jár egy ilyen partner megtartásával – egészen addig, amíg bele nem csöppenünk az adott helyzetbe. Mondhatjuk, hogy te is egy igazi alfahímbe lettél szerelmes? Lássuk, hogyan sikerülhet örökre megtartanod!

1/5 Bízz meg benne!

Minden kapcsolatra igaz, de az ilyen típusú férfiakra főleg, hogy nem ajánlatos bizalmatlankodnod. Mindenkinek jár egy tiszta lap, egy esély, amivel aztán élhet – ha ezt meg sem adod neki, akkor hogyan is várhatnád el, hogy hűséges legyen? A bizalomnak alapvetőnek kell lennie, és oda-vissza kell működnie egy felnőtt kapcsolatban.

Ha úgy érzed, ezt már eleve nem tudod biztosítani számára, pl. pusztán azért, mert imádják a nők, akkor nem lesz hosszú a kapcsolatotok. Ezen felül, ezek a férfiak tudják, hogy gyakorlatilag bárkit megkaphatnak, nyilván nem fognak megmaradni egy olyan viszonyban, amit nem a szerelem, hanem a féltékenység fűt.

Szóval, kapcsold ki a nyomozó üzemmódot, és ne vázold fel magadban a legrosszabb forgatókönyvet – inkább élvezz minden pillanatot!

Legyél egy kicsit távolságtartó! Kép forrása: thestyletto.com

2/5 Legyél egy kicsit távolságtartó!

Nehéz mértéket tartani ezen a téren, főleg akkor, ha már fülig szerelmes vagy. Azonban az ilyen típusú férfiak esetében különösen sokat nyom a latban, mennyire vagy könnyen kapható.

Ez most nem feltétlenül, és nem kizárólag a szexre vonatkozik, hanem úgy általában a személyiségedre.

Ha már az első találkán a nagyszüleidről és a kismacskádról is mindent felvázoltál, akkor nem valószínű, hogy ő majd égető vágyat érez a további randevúkra. Ezek a férfiak nem szokták meg a nemet, vagy azt, hogy valaki nem vágja azonnal hanyatt magát tőlük, így aztán meglepheti a távolságtartásod.

Azonban nem szerencsés, ha túlságosan rideg, vagy éppen határozott vagy, mert sérülékeny az egójuk. Szeretik a kihívást, de biztosra akarnak menni, ezért aztán csak akkor sikerülhet közel férkőznöd egy ilyen férfihoz, ha engedsz neki – de mindig csak annyit, amennyit a pillanat és a szituáció megkövetel.