5+1 mondat a párodtól, amiért joggal lehetsz kiakadva rá

Berényi Nóri
Írta: ,

Biztos te is érezted már a párkapcsolatodban, hogy vannak olyan mondatok, amik úgy igazán betalálnak. És általában nem a legjobb pillanataidban kapnak el ezek a bizonyos mondatok. Persze mindenki tudna órákon át regélni saját kedvenceiről, de mi most azokat gyűjtöttük neked össze, melyek már mindenkinél kivernék a biztosítékot.

„Miért nincs meleg étel az aszatlon?” Kép forrása: i.pinimg.com

„Azért kedvesem, mert én is most értem haza a munkából és én is végigdolgoztam a napot”. Lehetne egy egyértelmű és korrekt válasz a párod felé, ha éppen megkérdezi, hogy miért nem várod őt haza meleg vacsorával.

Persze minden nő szeret párjának kedveskedni és finomságokkal kényeztetni, viszont arra mindenképpen figyelj, hogy ez ne legyen feléd elvárás.

„Biztos, hogy megeszed még azt a sütit?” Kép forrása: i.pinimg.com

Most komolyan, van pasi, aki elhiszi, hogy egy ilyen mondat után minden folytatódhat szépen tovább? Ha igen, akkor azt kell mondjuk, hogy elég amatőr az illető.

Szép dolog, ha aggódik értünk, de a saját érdekében jobb, ha inkább befogja a száját és végignézi, ahogy a barátnője elpusztítja az egész tálca tartalmát.

Különösen érzékeny téma ez a nehéz napjainkon, mikor legszívesebben az egész hűtőt felfalnánk, így szívélyesen megkérjük a pasikat, hogy tegyenek egy szívességet és inkább hallgassanak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!