Hogyan fogja a kezedet? Ezzel az egyszerű gesztussal elárulja, milyen a párkapcsolatotok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egy kézfogás szinte mindent elmond az emberről: nem véletlen, hogy bemutatkozás után van, aki szimpatikus, van, aki félelmet kelt és van, aki túlságosan gyengének tűnik. De mi a helyzet a párkapcsolatokkal? Talán idáig nem gondoltál rá, de sokat elmond a szerelmetekről, hogyan fogjátok a másik kezét.

Ha a klasszikus kézfogás jellemző rátok, akkor minden bizonnyal teljes harmóniában éltek egymással. Rendben van köztetek a kémia, nyugalomban éltek, ám mégis inkább a biztonság és a ragaszkodás az, ami jellemző rátok, semmint az őrült szenvedély. Azon minden bizonnyal túl vagytok már, de ez az idő múlásával így is van rendjén!

Ugyanakkor árulkodik rólatok, melyikőtök keze van elöl. Amennyiben a párodé, úgy ő védelmez, óv és támogat téged, de ezért cserébe elvárja, hogy ő lehessen a nagybetűs férfi. Minden bizonnyal erős, domináns alkat, aki szeret irányítani

Ha pont fordítva fogjátok egymás kezét, akkor te vagy az irányító fél, míg, ha felváltva, egyenlő arányban oszlik el köztetek minden, egyikőtök sem érzi úgy, hogy vezetnie kellene a másikat.

Ha úgy fogjátok a másik kezét, hogy ujjaitok összefonódnak, akkor minden bizonnyal az életetek is hasonlóan egybeolvadt már. Éppen úgy kapaszkodtok egymásba az élet minden területén, ahogy az ujjaitok összefonódnak a kezeiteken.

Ez a kézfogás teljesen kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatra utal, feltéve, hogy kellően szoros az ujjak ölelése.

Persze, nem arról van szó, hogy ha néha lazítotok rajtuk, akkor gond van köztetek, de ha észreveszed, hogy a korábbiakkal ellentétben a barátod távol tartja az ujjait, akkor valószínű kicsit meglazult köztetek valami.

Ez akkor is igaz, ha éppen csak egy-két ujjat akasztotok össze. Kapcsolat kezdetén ez biztató jel, közeledni próbál hozzád, jelezni érdeklődését. Később azonban pontosan ennek ellentettjét, az eltávolodást mutatják a laza ujjak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019