5 biztos jele annak, hogy igazi kétségbeesett szinglivé váltál

Szőke Angéla
Írta: ,
5 biztos jele annak, hogy igazi kétségbeesett szinglivé váltál

Kép forrása: unsplash

Volt pár pocsék randid és kezdesz aggódni, hogy örökre egyedül maradsz? Mindannyiunkkal esett már meg hasonlóan rossz széria és ilyenkor félő, hogy az ember azzal kezd kompenzálni, hogy még inkább beleveti magát a pasizásba. Ezzel nincs is gond, de figyelni kell arra, nehogy átess a ló túlsó oldalára, mert a férfiak megérzik egy nőn, ha kétségbeesett. Ha az alábbi öt pontban magadra ismersz, fennáll a veszélye, hogy kicsit túltolod a társkeresést és kívánatos helyett már inkább kétségbeesett vagy.

1. Túl provokatívan öltözöl

Szexisen felöltözni egy buliba nem elítélendő, sőt, természetes, hogy mindenki azt vegyen fel, amit akar, vagyis inkább azt, amiben jól érzi magát. Semmi gond nincs azzal, ha szereted a tested és kicsit meg szeretnéd mutatni az előnyös testrészeidet, azonban ha alapvetően visszafogott lány vagy és hirtelen elkezdesz túl kivágott felsőkben, vagy rövid szoknyában járni, akkor érezhető lesz, hogy erőlködsz.

A túl szexi ruházat azért sem célravezető, mert nem olyan férfiakat fogsz vele bevonzani, akik hosszú kapcsolatra vágynak. 

2. A közösségi média profiljaid is árulkodnak

Már bizonyított tény, hogy ha lájkokat kapunk, akkor agyunknak az a része stimulálódik, ami a jutalmazással kapcsolatos, tehát az, hogy minket online értékelnek, úgy hat ránk, mint a drog. Ha az önbizalmunk nincs éppen a csúcson, könnyű beleesni abba a csapdába, hogy hatásvadász szelfikkel és csábos fotókkal szórjuk tele a profilunkat, hogy aztán büszkén gyűjtsük be a lájkokat és elismerő kommenteket.

Az a baj, hogy az ember ilyenkor szinte észre sem veszi, de gyorsan azzá a lánnyá válhat, akire normális esetben csak a szemét forgatja és természetesen ekkor sem azok a srácok fognak rádírni, akik komoly kapcsolatot keresnek. 

3. Mindig bulizni akarsz

A kidobók névről ismernek, a pultos pedig egyből keveri a kedvenc koktélod, ha meglát? Ez annak a jele, hogy túl sokat lógsz azon a bizonyos szórakozóhelyen. Ha úgy gondolod, hogy azzal, hogy szinte minden szabadidőd ott töltöd, növeled az esélyeid arra, hogy találkozz végre valakivel, akkor sajnos tévedsz.

Ha ugyanis minden időd, pénzed és energiád a bulizásba ölöd, olyan területektől fosztod meg magad, amikben fejlődnöd lehetne.

Ha például inkább minőségi időt töltesz a családoddal, elolvasol egy könyvet, vagy kicsit befelé fordulsz, akkor feltöltődsz és kiegyensúlyozottan nagyobb eséllyel találsz rá egy olyan partnerre, aki megérdemel.