Két egésznek lenni, nem két félnek - Ezekre figyelj a párkapcsolatodban, miután felszállt a rózsaszín köd

Berényi Nóri
Írta: ,

Akár elfogadod, akár nem, a kezdeti lelkes időszak után elérkezik a kapcsolatotok egy olyan pontra, mikor már észreveszed, ha a párod a fogkrémes tubust középen nyomja be, nem viszi le a szemetet és biztosan nem mozdul el a kanapéról, mikor te éppen körbe porszívózod őt. De nehogy azt gondold, hogy innentől kezdve csak szenvedés vár rád. Ha ezen túljuttok, az édeni paradicsom vár rátok.

Készülj! Kép forrása: junebugweddings.com

Mert tudjuk, hogy jelenleg nem látsz a szerelemtől, de fel kell készülnöd arra, hogy ez a csodálatos állapot véges.

A jó hír, viszont az, hogy utána kezdetét veszi valami sokkal mélyebb és komolyabb dolog, ami megalapozhat egy élethosszig tartó kapcsolatot.

Fel kell készülnöd arra is, hogy a párod is belekényelmesedik ebbe az állapotba és bizony tudatosítanod kell benne, hogy érted bizony még tíz év után is tennie kell, nem engedheti meg magának, hogy ellaposodjon a dolog.

 

Még több romantika Kép forrása: heartloveweddings.com

Értjük, hogy már elmúlt az az időszak, mikor legszívesebben mindenhol egymásnak esnétek és ilyenkor a legtöbb pár inkább beletörődik abba, hogy ez természetes, hiszen idővel elmúlik a romantika, pedig pont ezen a ponton kellene még többet beiktatnotok a kapcsolatotokba.

Persze nem kell felvásárolnod egy egész fehérnemű boltot, de arra mindenképpen figyelj, hogy ugyanúgy, mint ezelőtt, továbbra is égjen a tűz kettőtök között.

Nem baj, ha csillapodik kicsit, de ne hagyd teljesen kialudni a lángot.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019