Keressem vagy ne? Mi a teendő, ha nem kellesz neki annyira

Kovács Andrea
Írta: ,
Keressem vagy ne? Mi a teendő, ha nem kellesz neki annyira

Az egyik legidegörlőbb dolog, ami egy nővel történhet az, amikor az első randi után várja a pasi jelentkezését. Általában reménykedünk, hogy már a találka után egyből megírja, hogy „jól éreztem magam veled”, vagy valami hasonló megerősítő szöveget, de mi van akkor, ha nemhogy aznap, de másnap és harmadnap sem jelentkezik? A cselekvés vagy a kivárás a célravezetőbb?

Vannak férfiak, akik egyből keresnek és érdeklődnek felőled, de vannak olyanok, akik nem biztos, hogy megállás nélkül írogatnak egész nap.

Ez ne szegje kedved és ne kezdj el olyanokon agyalni, hogy nem vagy elég jó, mert igenis úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, mert az is lehet, hogy olyan munkája van, ami mellett nehezen tudna egész nap csak rád koncentrálni.

A lényeg,  hogy egyszerűen csak fogadd el, hogy vannak, akik nem rontanak ajtóstul a házba, de ettől még akarhatnak ugyanúgy, mint azok, akiktől levegőt sem kapsz, mert folyton a nyomodban vannak.

Ne akard annyira! Kép forrása: flickr.com

Ha éppen a szinglik féktelen életét éled, akkor mindenképpen jó dolog, ha ismerkedsz és beengedsz új embereket az életedbe, de itt is ügyelj arra, hogy ne akarj görcsösen egy kapcsolatot, mert az mindent tönkretesz. És ha azt érzed, hogy a pasi nem passzol hozzád, akkor ne ragadj le nála, és főleg ne erőltesd magadra csak azért, mert éppen nem akarsz egyedül lenni.

Nyilván nem a szobádban fogsz rálelni az igazira, szóval teljesen normális, ha próbálkozol. Ezzel együtt el kell fogadnod, hogy lesznek, akik nem kellenek majd neked és lesznek, akiknek pedig te nem kellesz. Nincs ezzel semmi baj, csak folytasd tovább az utadat, mert annál az egynél biztos nem az lesz a legfontosabb kérdés, hogy felemeld-e a telefont. :)