5 kérdés, amit mindenképp tisztáznod kell az első nemi együttlét előtt

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 kérdés, amit mindenképp tisztáznod kell az első nemi együttlét előtt

Kép forrása: bezikus/depositphotos.com

A legelső együttlét az új pároddal lehet életre szóló élmény, de lehet borzalmas kudarc is. Mindegy, hogy még csak öt perce ismeritek egymást vagy már évek óta vágyakozva néztek egymás szemébe, vannak dolgok, melyeket tisztázni kell, mielőtt ágyba bújtok. Itt is követendő szabály, ahogy a szexben is, hogy nem rontunk ajtóstul a házba. Léteznek témák, melyeket alapos körültekintéssel kell kezelni, különben kínos helyzetbe hozhatjuk a másikat, de ami a legrosszabb: saját magunkat is. Ráadásul a direkt kérdésekre adott válaszok nem is biztos, hogy fedik a teljes valóságot, s ez később még gondot okozhat a kapcsolatotokban.

Szereti-e a munkáját Kép forrása: flickr.com

Főszabály, hogy ha biztosra akarsz menni egy témát illetően, akkor ne egyetlen kérdést tégy fel az üggyel kapcsolatban. Legalább három vagy négy kérdésre lesz szükséged annak érdekében, hogy a férfi számára túl bonyolult legyen a dolgok szépítése és inkább az őszinteség irányítsa.

Rendőrségi kihallgatásokon alkalmazott technika, hogy egy kérdésre adott válasz után újra és újra felteszik ugyanazt a kérdést, kissé átfogalmazva. Ha bármelyik alkalommal eltérő választ ad a gyanúsított, akkor biztos, hogy hazudik.

Egy férfi esetében igen fontos, hogy szereti-e a munkáját. A munkahelyi sikerek a magánéletben is nyomot hagynak, de igaz ez a kudarcokra is. Ha egy férfi nem érzi magát elismertnek, motiváltnak a munkájában, akkor hamarosan átvezeti ezt a kishitűséget a magánéletébe is.

Fontos tehát tudni, hogy mivel foglalkozik, szereti-e, amit csinál, hogyan néz ki egy átlagos napja, s milyen kapcsolatban van a kollégáival.

Magányos agglegény vagy házasságtörő szédelgő Kép forrása: culturacolectiva.com

Egy ismerősöm panaszkodott nem rég arról, hogy már a harmadik udvarlójáról derül ki, hogy bár következetesen titkolta, egy feleség és egy vagy két gyermek várta odahaza a férfit. A lány mentségére legyen szólva, úgy alakult az élete, hogy hobbijának köszönhetően (bármixer) éjszaka dolgozik és nappal alszik.

A munkahelyén kívül nem nagyon van alkalma férfiakkal találkozni, s sajnos a hajnali órákban felbukkanó, egyébként rendkívül jómodorú és intelligens férfiak jelentős része csak alkalmi szexpartnert keres egy szórakozóhelyen.

A kezdeti szimpátián felbuzdulva a férfiak hajlamosak elfelejteni megemlíteni, hogy már foglaltak, rosszabb esetben le is tagadják az igazságot. Ilyenkor érdemes egy kis cselhez folyamodni. Ha jegygyűrű nincs is az illetőn, a gyűrű alatt fehérebb marad a gyűrűsujján a bőre.

Ha gyanút fogtunk, említsük meg neki, hogy semmilyen ellenérzésünk nincs azzal kapcsolatban, ha egy férfi tartós párkapcsolata mellett más örömforrásokat is keres. Ilyenkor a nőcsábászok már nem kezdenek el tagadni, hárítani.

Örülnek a váratlan és megértő kijelentésnek, néhányuk talán még büszke is lesz hirtelen magára. Ennél a szituációnál kell azonnal felállni és távozni.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!