Eltűnt a kezdeti tűz a szeméből? Így hozhatod vissza a kémiát a kapcsolatodba

Írta: ,

Most biztos sok nő azt kérdezi, vajon ez lehetséges? Nem csak valamilyen szánalmas próbálkozásnak tűnik majd párja szemében? Nos, mi mindenképpen arra buzdítunk, hogy próbálj meg még egyszer utoljára tüzet csiholni és ne csak a párod miatt, hanem magad miatt is. Egy kapcsolat bizony kemény munka, így ne hidd, hogy lesz egy olyan pont, amikor már hátra dőlhetsz, és nem kell érte tenned semmit. Lássunk is munkához.

Ismerkedj meg a minőségi idő fogalmával Kép forrása: studio637photography.com

Ha már évek óta együtt vagytok, együtt is éltek, akkor gyakorlatilag már összefonódott az életetek. Beállt a napi rutin, mindenki tudja a saját dolgát és rendszerint így élitek a mindennapokat. Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy az együtt eltöltött időtök minőségi időnek számítana.

Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy veszitek a fáradságot és kitaláltok új programokat, nem hagyjátok, hogy a hétköznapi rutin bedaráljon titeket és igenis foglalkoztok a másikkal, nem csak életek mellette megszokásból.

Első és legfontosabb dolgot tehát, hogy újra szervezz olyan programokat, ami kibillent titeket az állandóból. Ez egyébként lehet egy séta is akár, két bögre forró itallal, ilyenkor ősszel nincs is ennél lazítóbb program.

Adj magadra! Kép forrása: beautydriver.blogspot.com

Nyugi, senkitől nem várjuk el, hogy a hét minden napján igazi dominaként várja haza a párját, kinek is lenne hozzá kedve egy fárasztó munkanap után.

Viszont ez nem azt jelenti, hogy teljesen elhanyagolhatod magad és a szakadt pólódon kívül ne is láthasson másban a párod.

Tetszik, vagy sem, te nőként ezt nem engedheted meg magadnak.

Igenis szánj időt arra, hogy mindig ápolt és kívánatos legyél és ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minden nap órákat kellene eltöltened a fürdőben, majd csupa csipkében bebújni az ágyba.

Inkább csak azt, hogy ne engedd meg magadnak, hogy ellustulj a kapcsolatodban, hogy már ne is adj a külsődre. Mindenkinél mást takar az igényes külső, te mérd magad a saját elvárásaidhoz.