Már nem kell keresned az igazit: ott van Ő, csak nem veszed észre!

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Már nem kell keresned az igazit: ott van Ő, csak nem veszed észre!

Kép forrása: nessakphotography.com

Talán te is azok közé tartozol, akik évek óta keresgélik a nagy Őt, pedig lehet, hogy életed szerelme ott él a közvetlen közeledben, sőt talán már ismered is. Hogyan lehetséges ez? A különböző felmérések alapján kifejezetten nagy az esély rá, hogy úgy éltek egymás mellett, hogy fogalmatok sincs arról, a másik milyen potenciális jelölt lehet.

Hasonlóak is vagytok Kép forrása: vteen.com.vn

Amiért még működhet ez a furcsa, de a pszichológusok szerint abszolút logikus dolog, az a hasonlóság. Tény, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de amilyen gyorsan fellángolnak az ilyen szerelmek, olyan gyorsan ki is alszanak. Ezért van az, hogy a nagyon viharos kapcsolatból, amikor a másik a tökéletes ellentéted, csak tényleg ritkán lesz valóban komoly viszony.

Más a helyzet azzal a pasival, akivel jóformán csak kerülgeted a forró kását! Ha csupán arra van szükség, hogy végre észrevegyétek egymást, akkor valószínűleg sok a közös bennetek. Talán a munkátok, az érdeklődési körötök, a sport iránti szenvedélyetek, vagy éppen a zene köt össze benneteket? Mindegy, ez nem csak a kezdő lökést, hanem a későbbi harmóniát is elősegíti köztetek.

 

Találd meg! Kép forrása: andrialindquistblog.com

Most már csak az a kérdés, hogyan is találhatnád meg Őt, igaz? Nem olyan könnyű a dolgod, de azért nem is vészesen nehéz, egyszerűen sokkal nyitottabban kell élned a hétköznapjaidat.

Legközelebb ne a cipődet bámuld, amikor a liftben állsz, nyugodtan nézd meg, kik szálltak be melléd! A csajokkal elöltött este során se csak és kizárólag rájuk koncentrálj – figyeld meg, kik ültek még be a törzshelyetekre! Vannak ismerősök, új arcok, esetleg olyanok, akiket egyelőre nem tudsz hova rakni?

Ha eleget nézelődsz, észre fogod venni ki az, aki idáig – ránézésre érthetetlen okokból adódóan – elkerülte a figyelmedet. Most már nincs is más dolgod, mint hagyni, hogy ő is észrevegyen és átbeszéljétek, mennyi közös is van bennetek…

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?