Cukinak titulált dolgok, amiket sok pasi megtesz, de valójában nagyon károsak

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor egy kapcsolat kezdetén jársz, a rózsaszín köd miatt könnyen lehet, hogy nem látod tisztán, mit miért csinál a másik. Ezért kimondottan imponál számodra, hogy például féltékenykedik egy-egy ismerősödre, mert ebből látod, mennyire oda van érted. A helyzet viszont az, hogy ezek az aranyosnak titulált dolgok egyáltalán nem előnyösek a kapcsolatotokra nézve...

Sokan tartják aranyosnak azt, ha a pasijuk nagyon védelmező velük szemben, ám ez valójában egyáltalán nem pozitívum.

Például a pasi a társaságokban minden hozzátok intézett kérdésre válaszol, csak hogy neked ne kelljen megszólalnod, és ne érezd magad kellemetlenül.

Ha megpróbál téged "megóvni" egy-egy ismerősödtől, aki (szerinte) láthatóan csak rosszat akar neked, és inkább meggyőz téged arról, hogy ne menj el otthonról. Mondván, hogy csak jót akar neked, és nem szeretné, hogy bármiféle bajod essen; ezáltal viszont elzár téged szép lassan mindentől és mindenkitől.

Folyton veled akar lenni Kép forrása: IgorVetushko

Tévhit, hogy nagyon cuki dolog, ha egy pasi minden percét veled akarja tölteni. Persze eleinte ez normális, és nagyon jól is esik, ha egy már megbeszélt programját simán átszervezi, mert annyira hiányzol neki.

De az már egy egészen más helyzet, amikor megsértődik, ha hétvégére a barátnőiddel terveztek kiruccanást, és őt nem hívod el. Ha "meglepetés" címszó alatt megjelenik a barátnős programon, mert úgy gondolta, biztosan örülnél neki - és ezt gyakran megismétli a későbbiekben is. Azt mondja, csak nagyon szeret téged, ezért akar veled lenni, de közben fokozatosan bűntudatot ébreszt benned, ha néha másokat választasz egy-egy délutánra.

Ezzel pedig ugyancsak elszigetel téged azoktól a személyektől, akik fontosak számodra - észrevétlenül.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!