Mi a szerelmed csillagjegye? Ezek a legjobb kapcsolaterősítő programok számotokra

Írta: ,

Akár hiszel a horoszkópban, akár nem, az tény, hogy egyes csillagjegyek alapjellemzői meghatározhatók az alapján, hogy melyik évben, mikor születtek. Ha úgy érzed, hogy a pároddal rátok férne egy kis izgalom, egy kis frissítés, mert már kimaxoltátok a mozis, főzős, sétálós, strandos programokat, akkor van néhány ötletünk számodra. Lássuk csillagjegyekre leosztva, hogy kivel milyen programot érdemes szervezned.

Vízöntő        Kép forrása: vineandlight.com

1/12 Vízöntő

Ha a párod vízöntő, akkor törekedj arra, hogy mindig kreatív és izgalmas programokkal lepd meg.

Mivel a vízöntők általában szeretik a meglepetéseket és azt, ha pezseg az élet, ezért szuper ötlet, ha összecsomagolsz néhány ruhát, bedobod a kocsiba, és elindultok valamerre vagy spontán felültök egy repülőgépre és csaptok egy hosszúhétvégét valahol.

Ha a párod nem a szavak embere, akkor se ijedj meg, a tetteivel biztosan kimutatja majd, hogy mennyire értékeli majd az erőfeszítéseidet.

Halak Kép forrása: 3bluenights.tumblr.com

2/12 Halak

Mivel a halak elég érzelmes és általában szívből cselekszik, ezért ha valami extra programot szeretnél szervezni, akkor fontos, hogy ha pihenésről van szó, akkor is valami hasznossal üssétek el az időt.

Ez lehet egy közös nap egy állatmenhelyen önkénteskedve, lehet egy szedd magad program egy nyári délutánon vagy egy IKEA nap, ahol kiélhetitek a kreativitásotok úgy, hogy közben számos hasznos dolgot is kipipáltok.

Ezek a programok azért jók, mert nem csak kizökkent titeket a napi rutinból, de sokkal közelebb is hoz majd titeket egymáshoz.

Mivel a halak elég hullámzó, ezért érdemes odafigyelned, hogy mikor milyen jelzéseket ad, és ha úgy látod, hogy kicsit lankad a jókedve, akkor mindig legyen valami a tarsolyodban, amivel feldobhatod!

Kos        Kép forrása: junebugweddings.com

3/12 Kos

Mivel a kos általában türelmetlen, tenni akaró és tüzes, ezért ha programot szervezel, inkább hagyd az unalmasnak tűnő pihenős ötleteket és találj ki valami extrémet, valami nem mindennapit.

Jó lehet például egy hegymászás vagy egy random éjszakai program a városban!

Mivel a kos szereti, ha a dolgok az ő elképzelései szerint alakulnak, jobban teszed, ha nem szervezed meg a program minden elemét, hanem pár részletet nyitva hagysz és a kezébe adod a döntést.

Így meg is leped, teszel is érte, de úgy, hogy közben figyelsz arra, hogy számára mi a fontos és miben érzi jól magát. Ha ez nem szerelem, akkor mi az?

Bika Kép forrása: bytezza.com

4/12 Bika

A Vénusz által vezérelt bika imádja az életet, szereti minden pillanatát kiélvezni, szórakozni.

Ha ezek alapján ráismersz a párodra, akkor az a javaslatunk, hogy szervezz egy randivacsorát a város legmenőbb, legújabban nyílt éttermébe, rendeljétek ki a legfinomabb fogásokat, utána pedig üljetek be valami szuper helyre néhány italra.

Ami a legfontosabb, hogy egész éjszaka úgy érezze, hogy kényezteted és minden kívánságát teljesíted.

Hidd el, ennél emlékezetesebb és jobb programot ki sem találhatnál neki!

Ikrek Kép forrása: weddingpartyapp.com

5/12 Ikrek

Az ikrek jegyben születettek imádják a szórakozást, a mozit, a színházat, mindenféle kulturális és szórakoztató előadást. Életük a nevetés, a játékok, a vicc és a humor.

Ha valami nem mindennapi programon töröd a fejed, amivel meglephetnéd a szerelmed, akkor szuper ötlet lehet, ha elmentek egy nyári szabadtéri előadásra, egy koncertre vagy egy standup comedy-re.

Mivel az ikrek jegyében születettek barátkozó, nyitott típusok, akár egy olyan programot is szervezhetsz magatoknak, ahol idegenekkel ismerkedhettek össze, ahol csapatban kell játszanotok vagy dolgoznotok valamin.

Ha már régóta vágyik ilyesmire, akkor még jobb lesz az élmény, hidd el, imádni fogjátok!

Rák Kép forrása: bloglovin.com

6/12 Rák

Mivel a rákok elég érzelmesek, ezért szuper ötlet, hogy amikor programokon töröd a fejed, akkor a romantikát helyezed előtérbe.

Hidd el, néha még a fiúknak is hiányoznak olyan kettesben töltött, romantikus pillanatok, amik jó alapját adják a kapcsolatnak, csak ezt persze ritkán fejezik ki szavakkal.

Jó ötlet, ha megnéztek egy romantikus filmet, elmentek sétálni, zenét hallgattok egy finom bor mellett és mélyen beszélgettek egy jót!

Ha nem szeretnétek kimozdulni, akkor meglepheted egy szuper vacsorával is, amit akár közösen is elkészíthettek, majd elfogyaszthattok!

Oroszlán Kép forrása: ohhappyday.com

7/12 Oroszlán

Az oroszlán jegyben születettek szeretik a társaságot, imádnak közösségben lenni és a fontos pillanatokat másokkal megosztani.

Így ha valamit szervezel, nem feltétlenül kell csak olyan programokban gondolkodnod, amikor kettesben vagytok, nyugodtan elhívhatsz néhány közeli barátot vagy rokont is, hidd el, értékelni fogja!

De mi legyen a program? Egy hangulatos kerti parti sütögetéssel, egy házibuli vagy egy közös kiruccanás valamelyik közeli kirándulóhelyre.

Bármelyiket is választod, biztosan nagyon fogja majd értékelni!

Szűz Kép forrása: blog.urbanoutfitters.com

8/12 Szűz

Minden szűz tervező. Imádnak listák, naptárak és rendszerek szerint élni, így ha a párod szűz, akkor nehéz dolgod lesz olyan programot szervezned, amivel kapcsolatban nem lesz kifogása.

Ezt egyszerűen megoldhatod úgy, hogy bár kitalálod, hogy mit fogtok együtt csinálni, de a tervezést már együtt csináljátok.

Hidd el, neki ez nem fáradtság lesz, külön élvezni fogja, hogy a programot megelőző tervező fázisban is vehet.

A szűz jegyben születettek minden részletre figyelnek és imádják az újdonságokat, ezt a gondolkodásnál mindenképpen tartsd észben.

Mérleg Kép forrása: rocknrollbride.com

9/12 Mérleg

A mérleg imádja a programokat, élteti az, ha tele van a napja különböző aktivitásokkal, amit persze csak egy szuper esti bulival lehet megkoronázni.

Nem tévedhetsz nagyot, ha a partira elhívod néhány barátját, napközben pedig elmentek egy kiszabadulós játékra vagy egy kalandparkba.

A kettesben töltött idő után jó lesz majd egy kicsit társaságban lenni, hidd el, imádni fogjátok!

Skorpió Kép forrása: elizabethannedesigns.com

10/12 Skorpió

A skorpió szereti a kalandokat, imádja azt, ha egy buli vagy egy spontán esti program kicsit elhúzódik és eldurvul.

Találkozhattok esetleg egy újonnan nyílt hangulatos bárban, ahonnan elindultok az éjszakába és spontán megálltok ott, ahol tetszik.

Mivel a skorpiók szeretik, ha nem minden a terv szerint alakul, így jó, ha az este végén még nem mentek egyből haza, hanem beültök valami romantikus helyen, beszélgettek vagy csak csipegettek valamit.

Úgyis az ilyenekből lesznek végül a legjobb sztorik! A fő, hogy azt csináljátok, ami belülről jön!

Nyilas Kép forrása: leblogdelamechante.fr

11/12 Nyilas

A nyilasok élnek-halnak az újdonságokért, azért ami modern, mai és izgalmas. Szuper ötlet például, ha lefoglalsz egy koncertjegyet egy olyan együttes vagy énekes eseményére, aki még nem járt Magyarországon vagy keresel egy nemrégiben nyílt éttermet, esetleg bisztrót, ahol még nem voltatok.

Ha pezseg a levegő, a környezetek tele van fiatalokkal, azt garantáltan imádni fogja, és persze a kapcsolatotoknak is jót tesz, ha néha-néha kimozdultok egy kicsit.

Bak Kép forrása: theprettyblog.com

12/12 Bak

Ha igazi bak a párod, akkor biztosan észrevetted már, hogy nagyon türelmes, nyugodt és imád kikapcsolódni. Nincs is jobb annál, mint hogy egy pihenős programot szervezel neki, ahol mind a ketten kikapcsolhattok.

Ez lehet egy piknik a közeli parkban, ahová később néhány barátot is elhívtok, lehet egy hajóút vagy egy lazító séta a városban. Hidd el, neked is jót fog tenni néha egy kis relax! Hiszen ha őt boldoggá teszed, akkor te is az leszel.