5+1 mérföldkő, amit apróságnak gondolsz, de sokat jelent a közös jövőtökre nézve

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 mérföldkő, amit apróságnak gondolsz, de sokat jelent a közös jövőtökre nézve

Kép forrása: bernardbodo

Lehet, hogy túl vagytok már egy-két szokásos párkapcsolati buktatón, sőt már olyan fontos pillanatokat is megéltetek együtt, mint az első csók, az első együtt alvás, sőt már az összeköltözés is megfordult a fejetekben. Ezeken a nyilvánvalóan fontos szakaszokon kívül vannak még olyan apróságok, amikről nem is gondolnád, mégis sokat számítanak a kapcsolatotokban. A jövőre nézve sokat számít, hogy ezeket a pillanatokat hogyan élitek meg együtt – lássuk tehát, hogy mik is ezek!

Amikor először egymásnál alszotok, és tényleg csak alszotok Kép forrása: junebugweddings.com

Természetes, hogy fontos pillanat a kapcsolatotokban, amikor először szexeltek, hiszen ez nem csak egy közös intim élmény, de egy új szakasz is az életetekben.

Ugyanilyen fontos, ha nem fontosabb az is, amikor úgy töltitek egymásnál az éjszakát, hogy csak összebújtok, beszélgettek és egymás karjában alszotok el.

Nincs is romantikusabb egy ilyen esténél, így, ha elérkezik ide a kapcsolatotok, akkor könyveld el, hogy igenis jó irányba haladtok!

Amikor először látjátok egymást betegen Kép forrása: junebugweddings.com

Amikor beteg vagy, semmire nem vágysz, mint, hogy a takaró alatt aludhass és minél előbb vége legyen az egésznek, és újra egészséges legyél.

Normális esetben, ha még csak ismerkedsz valakivel, akkor eszedbe sem jut, hogy a másik ilyen állapotban lásson, hiszen nyilvánvalóan nem a legjobb formádat fogod hozni.

A kapcsolatotok azonban egy új szintre kerül, ha már úgy is jó együtt lenni, amikor egyikőtök beteg, hiszen jól esik, ha valaki ápol, vigyáz rád és lesi minden kívánságod.

Hidd el, ilyenkor egyáltalán nem érdekli, hogy milyen a hajad, hogy nézel ki vagy mi van rajtad, egyetlen dolog fontos, hogy minél előbb meggyógyulj!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba