5 jel, amiből rájöhetsz, hogy nagyon tetszel valakinek

Írta: ,

A legtöbb nő komoly önbizalomhiánnyal küzd, így akár még az is előfordulhat, hogy nem veszik észre a kínálkozó lehetőséget, már, ami a férfiakat illeti. Te is gyakran hezitálsz azon, hogy vajon tetszel e egy pasinak? Ha a válaszod egyértelmű igen, akkor most neked szeretnénk segíteni abban, hogy miként vedd észre az egyértelmű jeleket. Hidd el, nem lesz nehéz dolgod.

A legalapvetőbb Kép forrása: indiaearl.com

1/5 A legalapvetőbb

A férfiak igazi ösztönlények, vagyis, ha meglátnak egy csinos nőt, akkor képtelenek másra koncentrálni és szinte megállás nélkül csak őt bámulják. Ez nem is baj, hiszen ebből az egyértelmű jelből egyből észreveheted, ha tetszel valakinek.

Mit csinál ilyenkor a legtöbb nő? Rendszerint zavarba jönnek és nem merik felvenni a szemkontaktust. Egyesek védelmi reflexből szúrós tekintetet vetnek az „áldozatra”.

Egy valamit meg kell értened. Ha nem használod ki ezt a kezdeti mámort, hidd el ők nem fognak tétlenkedi, vagyis találnak olyat, aki viszonozza érdeklődésüket.

2/5 Zavarban van, ha beszéltek

Atya ég, mennyi marhaságot vagyunk képesek összehordani, ha valaki tetszik nekünk és zavarban vagyunk. Az a minimum, hogy tízszer elolvassuk az üzenetünket mielőtt elküldjük az illetőnek, de akkor még lehet keveset mondtunk.

A jó hírünk az, hogy egy-két kivételt leszámítva, nagyjából a férfiak is ennyire agonizálnak a nőkön.

Vagyis, ha azt érzed, hogy ő is zavarban van, mikor beszéltek, kivárja az az időt mielőtt visszaírna neked, akkor az a helyzet, hogy nagyon nem vagy számára közömbös. Sőt úgy is mondhatnánk, hogy odáig van érted.

A kedvedben akar járni Kép forrása: howheasked.com

3/5 A kedvedben akar járni

A lista végtelen és mindenkinél más, de az biztos, hogy, ha egy pasi szeretne a kedvedben járni és képes lenne lehozni neked a csillagokat, akkor jó úton haladtok. Ez lehet akár az is, hogy a kedvenc éttermedbe visz vacsorázni, elmegy érted a randitok előtt, vagy meglep valami aprósággal a hétköznapokon.

A másik fontos dolog a figyelmesség.

Ha figyel rád és emlékszik esetleg azokra, amiket mondtál, hiszen a legtöbb férfit inkább a dekoltázsod érdekli és nem a mondandód. Például, ha megemlítetted neki, hogy diétázol és legközelebb cukormentes fagyival állít be hozzád, akkor abból már sok mindent leszűrhetsz, de azt biztosan, hogy tetszel neki.

Állandóan keres Kép forrása: thelavishsociety.co

4/5 Állandóan keres

Valljuk be, hogy aki akar tőled valamit, az keres és nem úgy, hogy nagy unalmában eszébe jutsz.

Ugyanis egy férfi, aki meg akar szerezni, az időt szán a közös programokra, arra, hogy meglepjen téged és, hogy még csak véletlenül se érezd magad elhanyagolva.

Létezik a „nem kellesz eléggé” jelenség, ami valóban igaz.

Ez alatt azt értjük, hogy nem kell túlgondolni a dolgokat, nem kell magyarázatokat keresned, ha egy pasi hetekig nem keres, ugyanis akkor az azt jelenti, hogy nem kellesz neki eléggé. De a jó hír az, hogy, ha valaki folyamatosan keres, akkor abból már tudhatod, hogy valamit nagyon is akar tőled.

Nincs felszínesség Kép forrása: hunterleone.com

5/5 Nincs felszínesség

Amikor valakinek komolyan tetszel, akkor ott nincs helye felszínességnek. Érezni fogod, hogy nem akar sablon dumával előrukkolni és nem fogja hagyni, hogy a beszélgetésetek felszínes irányba haladjon.

Ez annak köszönhető, hogy érdekled. És, amikor érdekelsz valakit, akkor pont arra legkevésbé kíváncsi, hogy melyik a kedvenc színed, vagy, hogy mi volt a jeled az oviban.

Sokkal jobban fogja érdekelni, hogy mit gondolsz a világról, milyen ember vagy és, hogy milyen céljaid vannak az életben.