5 jel, ami arra utal, hogy szeret téged, akkor is, ha nem mondja

Stumpf Bea
Írta: ,

Kifejezni azt, hogy szeretsz valakit nem mindenki számára egyszerű feladat. Másképp élik meg a férfiak, másképp dekódoljuk mi, nők. Ahhoz, hogy éreztesd a másikkal, hogy szereted – vagy észrevedd, hogy a másik mit érez irántad, nem mindig kellenek szavak, a tettek és a nonverbális jelek sokkal többet mondanak. Lássuk, miből látszik, hogy szeret téged akkor is, ha nem mondja.

Az enyém, tiéd Kép forrása: cuded.com

A szerelem a megosztásról szól, így ha nem is hallod minden nap a párodtól azt, hogy szeret, ha megosztja veled az életét, az ágyát, a szabadidejét, akkor biztosan nagyon fontos vagy neki.

Mindenkinek kell valaki, akivel megbeszélheti a gondolatait, a mindennapi problémáit, az pedig külön jól esik, ha az élményeidet is megoszthatod valakivel.

Tipp: Te is figyelj arra, hogy megoszd a gondolataidat a pároddal, de te is mindig érdeklődj, hogy hogy sikerült a meeting, amire annyit készült, milyen tervei vannak vagy éppen milyen gondolatok foglalkoztatják.

Apró szívességek Kép forrása: oncewed.com

Amikor felugrik megjavítani a világítást, felszereli a polcodat vagy elviszi az autódat szervízbe, az azt jelenti, hogy törődik veled, fontos vagy neki.

Nem biztos, hogy pont mindig azt fogja tenni, amire számítasz, de ha egy kicsit odafigyelsz, akkor rögtön észreveheted, hogy az ő nyelvén ezek a tettek jelentik azt, hogy szeret.

Sok férfinek – és nőnek is – nehéz beszélnie az érzéseiről, így jobb taktika, ha nem elégedetlenkedsz, hanem megpróbálod azt értékelni, amid van és nem mindig olyan után ácsingózol, amit nem tudsz megszerezni.