Árulkodó jelek, hogy szakítani akar veled. Vedd észre időben!

Serestyén Sára
Írta: ,
Árulkodó jelek, hogy szakítani akar veled. Vedd észre időben!

Kapcsolatban élni nem könnyű, hiszen a kezdeti vad szenvedély idővel elmúlik, és ilyenkor a pár elérkezik egy fordulóponthoz, ami vagy egy tartós együttlét kezdetét, vagy pedig a kapcsolat végét jelenti. Persze nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, hiszen minden kapcsolat – igen, még a tökéletesnek látszó is – tele van kisebb-nagyobb problémákkal. Ha azonban egy ideje bizonytalan vagy a szerelmedben, és az alábbi helyzetek közül több is igaz rád, akkor érdemes fontolóra venni, hogyan tovább.

Kevesebb intimitás Kép forrása: stylemepretty.com

Egyre kevesebbszer bújtok össze és értek egymáshoz.

Már a barátaitok is furcsállják, hogy míg eddig minden apró rezdülésetekből látni lehetett, hogy egy párt alkottok, mára már szinte olyan, mintha idegenek lennétek, vagy egy idős házaspár, akik az ötvenedik házassági évfordulójukat töltik.

Nem jártok el sehova Kép forrása: niravpatelphotography.com

Az természetes folyamat, ha idővel egyre kevesebbet jártok el, és inkább otthon, kettesben néztek filmeket vagy főzőcskéztek. Egy idő után azonban – jobb esetben – mind a két félnek igénye van arra, hogy kimozduljon és találkozzon az ismerőseivel.

Gond akkor van, ha egyszerűen már belefáradtatok mindenbe, elhidegültetek a barátaitoktól, és egymást lehúzva gubbasztotok otthon a tévé előtt.

Így nem csak egymást mérgezitek, de annak a lehetősége is elúszik, hogy új élményekkel gazdagítsátok a kapcsolatotokat.