Lehet, hogy már a szakítást tervezi? 5 jel, ami a párkapcsolat végét jelzi

Balatoni Dóra
Írta: ,

Nem érzed jól magad a párkapcsolatodban? Szeretnél vele maradni, de túl sok a probléma? Vannak olyan jelek, amelyek arra utalnak, hiába is küzdesz kettőtökért, nincs értelme a folytatásnak. Annak ellenére, hogy számtalan dolog összeköt benneteket, lehetséges, hogy érdemes különválnotok azért, hogy később még igazán boldogok lehessetek. Cikkünkben 6 olyan jelről olvashatsz, amely a kapcsolatotok végét is jelezheti.

Természetes, hogy elengeded a párodat a barátaival iszogatni vagy bulizni, de ha állandóan nélküled megy el szórakozni, akkor nem csoda, ha rosszul érzed magad.

Kérd meg, hogy néha hadd kísérhesd el vagy beszéld rá, hogy töltsétek gyakrabban kettesben az estéket. Ha nem hajlandó kompromisszumot kötni, nem foglalkozik az érzéseiddel és annak ellenére, hogy párkapcsolatban élsz, magányosnak érzed magad, talán jobb, ha búcsút intesz neki.

Hidd el, a Te életed is boldogabb lesz később.

Gyakran gondterheltnek tűnik, de nem reagál arra a kérdésre, hogy mi nyomasztja? Úgy érzed, titkolózik?

Akkor sajnos valószínűleg nagy baj van a kapcsolatotokkal. A párkapcsolatok alapja, hogy a szerelmesek megosztják egymással gondjaikat, bajaikat.

Kinek mondanád el legbelső érzéseidet, ha nem a párodnak? Ha kettőtök között ez nem működik, akkor sajnos hiába is erőlteted.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019