Melletted akarja leélni az életét? 6 jel, hogy te vagy az egyetlen a számára

Írta: ,

Bizonytalan vagy a másik érzéseiben? Szeretnéd tudni, vajon hosszútávú lesz a kapcsolatotok? Sajnos ezt mi sem tudjuk előre megmondani, de most eláruljuk azokat a jeleket, amelyek arra utalhatnak, hogy te vagy a párod számára az egyetlen, az igazi. Figyeld meg, észreveszed-e ezeket!

Igazán önmagát adja

1/6 Igazán önmagát adja

Ha azt érzed, a társaságodban 100 százalékig el tudja magát engedni és valóban önmagát adja, akkor jó úton jártok!

Természetesen barátokra mindenkinek szüksége van, így bátran engedd el esténként iszogatni a barátaival, ha azt látod, hogy veled is éppoly felszabadult tud lenni, mint velük, akkor jó esély van rá, hogy a kapcsolatotok is hamar komolyra fordul.

Jó jel továbbá az is, ha hasonló a hobbitok és szívesen elkísér bárhova anélkül, hogy elkezdene kifogásokat keresni.

Nem ért mindenben egyet veled

2/6 Nem ért mindenben egyet veled

Tévhit, hogy a tökéletes párok mindig mindenben egyetértenek. Kezdetben ideálisnak tűnhet, ha ugyanolyan az érdeklődési körötök, hasonló zenét szerettek és még a politikai témákban is ugyanazon a véleményen vagytok, ennél mégis vannak fontosabb tényezők is, amelyek meghatározhatják a kapcsolatot.

Örülj neki, ha egy kicsit másabb személyiség, mint te. Ha mindenre csak bólogatna, lehet, hogy nem is lenne teljesen őszinte.

Hidd el, ő sem fogja bánni, ha különböztök, sőt figyeld meg, lehetséges, hogy különösen élvezi azt, amikor kifejtheti az ő álláspontját és esetleg meggyőzhet téged! Az ilyen beszélgetések erősíthetik a kapcsolatot.

Érezteti, hogy csodálatos vagy

3/6 Érezteti, hogy csodálatos vagy

Bármilyen régóta vagytok együtt, a mai napig érezteti, hogy mennyire csodálatos vagy? Ez nagyon jó jel, azt jelenti, számára valóban te vagy az egyetlen, az igazi.

Az udvarlás első szakaszában általában ritkán van hiány bókokból, ám idővel kiderül, ezek őszintén kimondott szavak voltak-e.

Csak azért mondta, hogy meghódítson vagy valóban így gondolja? Idővel erre is fény derül.

Ha mellette viccesnek, vonzónak és szépnek érzed magad, akkor nem csak jól bánik a szavakkal, de valószínűleg igazán fontos vagy neki.

Biztonságban érzi magát melletted

4/6 Biztonságban érzi magát melletted

Bármennyire is különbözünk, kétségtelen, hogy a legtöbbünk számára az egyik legfontosabb tényező a biztonságérzet. Ha a megfelelő ember van mellettünk, akkor éreznünk kell a békét és a nyugalmat.

Jöhet bármilyen viharos és nehéz időszak, biztonságban érezzük magunkat mellette. Ha azt látod, a párodnak az jelenti az otthont, ahol te vagy, akkor jó irányba tart a kapcsolatotok.

Ekkor nincs szüksége másra, biztos lehetsz benne, hogy te vagy számára az egyetlen.

Nem bánkódik a szingli élete után

5/6 Nem bánkódik a szingli élete után

Ha úgy érzed, túl gyakran emlegeti a szingli barátait és arról áradozik, milyen jó nekik, hiszen számtalan olyan dolgot megtehetnek, amit egy párkapcsolatban élő nem, akkor valószínűleg nem jó irányba halad a kapcsolatotok.

Ha azonban azt látod, csak kineveti az ismerőseit, egyáltalán nem irigy rájuk, sőt épp ellenkezőleg: büszke arra, hogy neki van egy igazán belevaló barátnője, akkor nyert ügyed van!

Amiatt pedig ne aggódj, ha a barátaival is szervez közös programokat, az egészséges párkapcsolat fontos része, hogy mindkét félnek megvan a maga baráti társasága – ami idővel akár közössé is válhat.

Gyerekkérdésben is egyetért veled

6/6 Gyerekkérdésben is egyetért veled

Sok hosszan tartó párkapcsolat akkor bukik meg, amikor szóba kerül a gyerektéma. Sajnos, ha ebben nincs egyetértés a felek között, akkor lehet, hogy nincs közös jövője annak a két embernek.

Szerencsés vagy, amennyiben pároddal teljes az összhang ezzel a témával kapcsolatban.

Ha eddig még nem beszéltetek róla, talán ideje lenne ezt megvitatnotok. Nem kell azonnal döntést hozni, de jó, ha tudjátok, mit gondol erről a másik.