5 árulkodó jel, hogy már nem vagy szerelmes a párodba. Mi a teendő?

Schuster Borka
Írta: ,

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de vajon honnan tudhatod, ha végleg lehúzták a rolót? Vajon csak éppen egy rossz időszakban vagytok, vagy szembe kell nézned a ténnyel: végleg kiábrándultál a párodból? Ha elmúlt a szerelem, valamit lépni kell – márpedig az alábbi jelek éppen ezt sejtetik.

Apátia Kép forrása: unsplash.com

Teljesen normális, hogy van egy-egy hétvége, amit az ágyban punnyadva töltötök, hiszen időnként mindenki igényli, hogy egyszerűen csak ne csináljon semmit. De ha hónapok teltek el úgy, hogy bármi új vagy izgalmas dolgot csináltatok volna közösen, az aggodalomra adhat okot.

A szerelmes párok ugyanis energiával töltik fel egymást, szeretnék a másikat lenyűgözni, közös élményeket szerezni velük, mert ennek során az agyban olyan hormonok termelődnek, melyek a kötődést erősítik.

Ha már hosszú ideje egyikőtöknek sincs igénye arra, hogy együtt csináljatok valamit, ami ezt az élményt idézi elő, akkor lehet, hogy ez a kapcsolat sajnos kifulladt.

Nem figyeltek egymásra Kép forrása: unsplash.com

Megint csak nem arról van szó, hogy egy zsúfolt heteden, amikor a saját dolgaidat is alig tudod észben tartani, elfelejted, hogy kedden este a párod kedvenc csapata játszik barátságos mérkőzést, hanem arról, ha már nem kalkulálod bele a másik létezését a saját életedbe.

A szerelmes párok naponta többször gondolnak egymásra, a döntéseik meghozatalakor is eszükbe jut, hogy ez hogyan fog hatni a másikra, még ha nyilvánvalóan nem is kizárólag ez alapján alakítják a saját életüket.

Az apró figyelmességek, kis ajándékok, gesztusok azt jelzik, hogy gondoltok a másikra olyankor is, amikor nem vagytok együtt. Ha ezek elmaradnak, az azt jelezheti, hogy valójában már nem vagytok jelen a másik életében.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019