5+1 árulkodó jel, hogy nem tervez veled hosszútávra

Balatoni Dóra
Írta: ,

Az ember többnyire érzi, hogyan viszonyul hozzá a párja. Ha jól ismeri, akkor tudja, mit érez és mit gondol. Néha azonban, ha nagyon szerelmesek vagyunk, akkor nem veszünk észre olyan jeleket, amelyek egy külső szemlélőnek is szemet szúrnak. Nézzük, milyen apróságok árulkodhatnak arról, hogy a párunk nem tervez velünk hosszútávon!

Idegesítik a dolgaid a fürdőszobában Kép forrása: elitedaily.com

Ha folyton panaszkodik a párod, hogy rossz helyre tetted a fogkefédet, telepakoltad a fürdőszobapolcát a piperéiddel, sőt elmondása szerint még a hajszálaiddal is tele van minden, akkor valószínűleg ez egy jel, hogy nem veled képzeli el a jövőjét.

Persze lehet, hogy néha igaza van, és valóban jobban ügyelhetnél a dolgaidra, de az állandó panaszkodás semmi jót nem jelent.

 

Ingerülten reagál, ha hozzányúlsz a dolgaihoz Kép forrása: harpernoelphotography.com

Érthető, ha vannak olyan személyes tárgyaid, amiket nem szívesen adsz oda másoknak.

Az azonban már semmiképp nem elfogadható, ha takarítás közben más helyre teszed a párod mobilját, ő pedig lehord téged a sárga földig azért, mert hozzányúltál.

Felmerül a kérdés: vajon miért teszi mindezt? Szinte bizonyos, hogy nem vagy neki elég fontos és az is előfordulhat, hogy rejteget előled valamit…

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019