8 jel, ami arra utal, nagyon tetszel a pasinak, akit kiszemeltél

8 jel, ami arra utal, nagyon tetszel a pasinak, akit kiszemeltél

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 jel, ami arra utal, nagyon tetszel a pasinak, akit kiszemeltél

A szavakon túli, non-verbális kommunikáció – például gesztusok, mimika, testbeszéd – sokat elárul az emberekről. Például azt is, hogy ki az, aki tetszik nekünk. Persze a férfiakat nehéz fából faragták, de akarva-akaratlanul azért ők is elárulnak magukról ezt-azt. Ezen felbuzdulva most összegyűjtöttünk 7+1 olyan gesztust és mimikai jelet, ami arra utalhat, hogy bizony tetszel neki!

1/8 Kitágult pupilla

A kitágult pupillákat hálószobaszemnek is nevezik, ugyanis ha valakinek tetszik a másik, vonzódik iránta, akkor a pupillája többnyire ki szokott tágulni, amikor ránéz.

Ha ezt felfedezed a kiszemelteden, akkor jó esélyed van nála! Ráadásul minél intenzívebben gondolkodik valaki, annál jobban kitágul a pupillája – valószínűleg éppen azon töri a fejét, hogy mi legyen a következő lépés.

2/8 Határozott testtartás

Ha a pasi a társaságodban rendszeresen macsósan áll be, például kidülleszti a mellkasát, behúzza a hasát és mondjuk, a hüvelykujját beteszi a nadrágzsebébe, akkor jó hírünk van: ezzel a testtartással öntudatlanul üzen neked, méghozzá azt, hogy bejössz neki.

3/8 A hajába túr

Nemcsak a nők babrálnak a sűrűn a hajukkal, az erősebbik nem tagjai is hajlamosak a hajukba túrni, amikor éppen a nekik tetsző hölggyel társalognak. Azért igazgatja a haját, mert tetszeni szeretne neked – hát nem egyértelmű?

4/8 Tükröződő mozdulatok

Amikor beszélgettek, figyeld meg, hogy lemásolja-e a mozdulataidat. Például, hogyha Te az italodhoz nyúlsz, akkor ő is az övéhez? Ha megérinted a nyakadat, akkor ő is az övé felé nyúl? Ha elhúzod a szádat, akkor ő is így tesz? Ha efféléket észreveszel nála, akkor az azt jelenti, hogy kialakult köztetek a harmónia.

Tudniillik ha valaki tetszik nekünk, akkor hajlamosak vagyunk tükrözni, utánozni, lemásolni a mozdulatait. Ez a szimpátia jele, hiszen a hasonlóság és az összhang rendkívül fontos tényező a kapcsolatteremtésben és a kapcsolat későbbi fenntartásában is.

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»