5 árulkodó jel, hogy nagyon tetszel valakinek

Berényi Nóri
Írta: ,

A legtöbb nő komoly önbizalomhiánnyal küzd, így akár még az is előfordulhat, hogy nem veszik észre a kínálkozó lehetőséget, már, ami a férfiakat illeti. Te is gyakran hezitálsz azon, hogy vajon tetszel e egy pasinak? Ha a válaszod egyértelmű igen, akkor most neked szeretnénk segíteni abban, hogy miként vedd észre az egyértelmű jeleket. Hidd el, nem lesz nehéz dolgod.

A legalapvetőbb Kép forrása: indiaearl.com

A férfiak igazi ösztönlények, vagyis, ha meglátnak egy csinos nőt, akkor képtelenek másra koncentrálni és szinte megállás nélkül csak őt bámulják. Ez nem is baj, hiszen ebből az egyértelmű jelből egyből észreveheted, ha tetszel valakinek.

Mit csinál ilyenkor a legtöbb nő? Rendszerint zavarba jönnek és nem merik felvenni a szemkontaktust. Egyesek védelmi reflexből szúrós tekintetet vetnek az „áldozatra”.

Egy valamit meg kell értened. Ha nem használod ki ezt a kezdeti mámort, hidd el ők nem fognak tétlenkedi, vagyis találnak olyat, aki viszonozza érdeklődésüket.

Atya ég, mennyi marhaságot vagyunk képesek összehordani, ha valaki tetszik nekünk és zavarban vagyunk. Az a minimum, hogy tízszer elolvassuk az üzenetünket mielőtt elküldjük az illetőnek, de akkor még lehet keveset mondtunk.

A jó hírünk az, hogy egy-két kivételt leszámítva, nagyjából a férfiak is ennyire agonizálnak a nőkön.

Vagyis, ha azt érzed, hogy ő is zavarban van, mikor beszéltek, kivárja az az időt mielőtt visszaírna neked, akkor az a helyzet, hogy nagyon nem vagy számára közömbös. Sőt úgy is mondhatnánk, hogy odáig van érted.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!