Hazudik neked? Figyeld meg a következő jeleket

Gerber Petra
Írta: ,

A srácok részéről a leggyakrabban a megcsalás körül fordulnak elő hazugságok, de számtalan más okokból kifolyólag is füllenthetnek, ha személyiségük ráviszi őket. Ahhoz azonban, hogy kiderítsd, szándékosan ferdít, egyáltalán nem fontos neked is durva cselekhez folyamodnod, vagyis nem kell belelesned a mobiljába - bőven elég, ha résen vagy és árgus szemekkel figyeled a testbeszédét. Mai írásunkban hoztunk neked néhány igazán gyanús jelet, amik arra utalhatnak, hogy a pasi bizony hazudik.

Gyakran megérinti az orrát Kép forrása: popsugar.com

Ha arra leszel figyelmes, hogy a párod egy-egy beszélgetés közben gyakran megérinti, dörzsölgeti az orrát, akkor vagy súlyosan viszket az orra, de sokkal valószínűbb, hogy éppen füllent valamit vagy csak egy része igaz annak, amit mond.

Ennek oka az lehet, hogy a füllentés tartalmazó gondolatok még magát a srácot is zavarba ejtik, az érzelmeit azonban minél előbb leplezni akarja, éppen ezért minden erejével azon van, hogy valahogy el tudjon bújni előled.

Kicsit vicces módja ennek éppen az orr vakarás, ugyanis kicsi a valószínűsége, hogy akkora kézzel áldotta meg a sors, hogy el tudna mögé sikeresen bújni.

 

Dörzsölgeti a szemét Kép forrása: unsplash.com

Abban az esetben, ha a srác a szeméhez nyúl, akkor szintén az agya irányít. Ha azt tapasztalod, hogy a párod rendszeresen dörzsölgeti a szemét – és tudod, hogy nem allergiás – akkor jogosan merülhet fel benned, hogy bizony nem minden úgy van, ahogy az imént ő azt előadta.

Ha ezen felül még a tekintete is elkalandozik, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy nem mond neked igazat.

Fontos, hogy ne támadd le szegényt azonnal, hiszen lehet, hogy csupán egy jó szándékú füllentésről van szó, ami még nem feltétlen jelent átverést. Figyeld a jeleket, de ne ítélj elhamarkodottan!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019