3 jel, hogy kell aggódnod az exe miatt és 3, hogy nem

Szabó Erzsébet
Írta: ,
3 jel, hogy kell aggódnod az exe miatt és 3, hogy nem

Az exbarátnők "szelleme" könnyen belerondíthat a legfelhőtlenebb kapcsolatokba is – biztos veled is előfordult már, hogy a pasid nagyon jóban maradt a volt barátnőjével, és ez bizony kicsit (vagy nagyon) zavart téged. Persze minden kapcsolat más és más, és a körülmények is egyediek, de vajon mennyire kell aggódnunk az exek miatt? Kell egyáltalán?

Rengeteget számít az ex veszélyfaktorának megítélésekor, hogy egykor milyen kapcsolatban éltek a barátoddal. Sokszor már itt bukik a dolog, hiszen te is hajlamos lehetsz rá, hogy csupán a külsőségek és a félinformációk alapján ítélj – ez főleg akkor problémás, ha nem ismered a nőt, csak hallottál róla, esetleg a Facebookon lested meg.

Hiába volt csak futókalandjuk, hiába jártak mindössze egy-két hónapot, ha az a valaki szívdöglesztően néz ki és körberajongják a férfiak, akkor minden bizonnyal féltékeny leszel rá.

Pedig az az igazság, hogy ő nagyon kis eséllyel fog valaha is beleavatkozni a kapcsolatotokba.

Kicsit aggódhatsz, ha… Kép forrása: 100layercake.com

Nem ennyire egyszerű a helyzet, ha egyértelműen komoly kapcsolatról, nem pedig futókalandról volt szó köztük.

Persze nem állítjuk, hogy néhány szenvedélyes éjszakát vagy egy majdnem sikerült kapcsolatot mindenki lezártnak tekint, de utólagosan több bosszúságot okoznak a komolyabb viszonyok.

A magyarázat egyszerű: nem feltétlenül lehet minden szálat elvarrni a múltban, ha sok-sok évet együtt töltöttek, és megannyi közös élményt gyűjtöttek.

Ekkor előfordulhat, hogy kedvük támad némi nosztalgiára, de az, ha időnként beszélgetnek, érdeklődnek a másik felől, még nem jelent semmit. Az már viszont gyanús lehet, ha titokban, a hátad mögött próbálnak társalogni.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!