Nem tudod elfelejteni? 4 jel, hogy lemondtál életed legnagyobb szerelméről

Berényi Nóri
Írta: , Frissítve:
Nem tudod elfelejteni? 4 jel, hogy lemondtál életed legnagyobb szerelméről

Kép forrása: India Earl Photography

Amikor találkozol az Igazival, azt egyszerűen tudod, mert másra sem tudsz gondolni... Ő a legjobb barátod és a lelki társad is egyben. Alig várod, hogy vele élhesd le a hátralévő életed. Senki és semmi más nem fogható hozzá és a világotokhoz. De mi van akkor, ha te már találkoztál ezzel az emberrel, és el kellett engedned? Az alábbi jelekből kiderítheted, hogy életed szerelmének mondtál-e búcsút.

Hosszú idő után is hidegen hagynak a férfiak Kép forrása: apolisglobal.com

Érthető, ha egy hosszú kapcsolat után nem rohansz egyből egy másik férfi karjaiba, de ha sok év múltán is azt érzed, hogy az exeden kívül senki más nem érdekel, akkor az már egy intő jel és ez több okból kifolyólag is mérgező lehet a későbbi életedre nézve.

Először is nem leszel nyitott az új emberekre és lehet, hogy pont olyan személyt engedsz elmenni, aki valójában tökéletesen passzolna hozzád. Ráadásul ez az érzés könnyen átfordulhat depresszióba, szóval az a legjobb, ha megtanulsz elengedni, és ki tudja, lehet, hogy egy nap visszatalál majd hozzád, amikor már mindketten megértetek a feladatra.

Addig is lépj tovább és engedj helyet az újnak!

Évek múltán is. Lehet, hogy továbbléptél és jelenleg is boldog párkapcsolatban élsz, de amikor meglátod életed szerelmét, akkor minden borul.

Nehéz ez a helyzet, mert tudod, hogy nem lehettek együtt, viszont képtelen vagy kiverni a fejedből

Ha te jelenleg is a nagy szerelmed mellett vagy, akkor légy hálás a sorsnak, hiszen ez a legnagyobb ajándék, amit kaphatsz az élettől, de ha már elszakadtatok egymástól, akkor próbáld meg elfelejteni, mert akkor valószínű, hogy egész más társat tartogat számodra az élet. Azért fontos, hogy nyitott legyél egy új kapcsolatra, hogy majd észrevedd ezt a társat. Ha pedig még nem találkoztatok egymással, akkor készülj, mert téged sem fog kikerülni Ámor nyila.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba