Nem tudod elfelejteni? 4 jel, hogy lemondtál életed nagy szerelméről

Berényi Nóri
Írta: ,
Nem tudod elfelejteni? 4 jel, hogy lemondtál életed nagy szerelméről

Kép forrása: India Earl Photography

Amikor találkozol az Igazival, azt egyszerűen tudod, mert másra sem tudsz gondolni... Ő a legjobb barátod és a lelki társad is egyben. Alig várod, hogy vele élhesd le a hátralévő életed. Senki és semmi más nem fogható hozzá és a világotokhoz. De mi van akkor, ha te már találkoztál ezzel az emberrel, és el kellett engedned? Az alábbi jelekből kiderítheted, hogy életed szerelmének mondtál-e búcsút.

Évek múltán is. Lehet, hogy továbbléptél és jelenleg is boldog párkapcsolatban élsz, de amikor meglátod életed szerelmét, akkor minden borul. Nehéz ez a helyzet, mert tudod, hogy nem lehettek együtt, viszont képtelen vagy kiverni a fejedből

Ha te jelenleg is a nagy szerelmed mellett vagy, akkor légy hálás a sorsnak, hiszen ez a legnagyobb ajándék, amit kaphatsz az élettől, de ha már elszakadtatok egymástól, akkor próbáld meg elfelejteni, mert akkor valószínű, hogy egész más társat tartogat számodra az élet. Azért fontos, hogy nyitott legyél egy új kapcsolatra, hogy majd észrevedd ezt a társat. Ha pedig még nem találkoztatok egymással, akkor készülj, mert téged sem fog kikerülni Ámor nyila.

Senki nem ért meg úgy, ahogyan ő Kép forrása: indiaearl.com

Volt egy közös világotok, ő értette a vicceidet, tudta, hogyan iszod a kávét, mivel tud jobb kedvre deríteni, és remekül szót értett a családoddal. Emiatt úgy érzed, többé nem akarsz senki mást ennyire közel engedni magadhoz, mert úgysem lesz ilyen.

Ismerős?

Igen, lehet, hogy nem lesz ugyanolyan, de arra nem gondoltál, hogy akár jobb is lehet? Hogy lesz valami plusz, ami miatt nem szakítás lesz a vége a következő kapcsolatodnak? Nagyon nehéz ezt így látni, amikor gyakorlatilag a legjobb barátodat veszítetted el, de hinned kell abban, hogy valami jobb vár rád.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)