Egyértelmű jelek, amiből biztosra veheted, hogy nem akar többet barátságnál

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Egyértelmű jelek, amiből biztosra veheted, hogy nem akar többet barátságnál

Kép forrása: unsplash

Időnként bizony előfordul, hogy minden próbálkozásod és reményed ellenére is zárt ajtókba ütközöl, tehát a kiszemelted sokkal inkább barátkozni, semmint járni szeretne vele. Ez persze fájdalmas csalódás, de ha időben észreveszed, hogy nem tervez veled komolyabban, akkor az nagy segítség a továbblépés során.

Leszámítva persze, ha extrém félénk, mert akkor az érintés számára felér egy szerelmi vallomással – erre a kapcsolat indulásakor minden bizonnyal nem áll készen. Azonban, ha átlagosan bátornak, esetleg kifejezetten kezdeményezőnek tekinthető, nem jó jel, ha kerüli a fizikai kontaktust.

Nem kell hatalmas dolgokra gondolnod, de pl. árulkodik a szándékairól, ha nem szívesen ül olyan közel melléd, hogy összeérjen a vállatok, kerüli, hogy megérintse a derekadat, vagy akár a kezedet, még teljesen hétköznapi helyzetekben is. Amikor a férfiak kezdeményezni akarnak, minden alkalmat megragadnak, hogy megérintsenek, ezzel is egyértelműsítve a helyzetet.

Ha ilyesmit nem tapasztalsz sőt, éppen az ellenkezőjét veszed észre, akkor gondolhatsz arra, hogy nem akár többet, mint szimpla barátság.

Nem bókol Kép forrása: fizkes/Depositphotos

Legalábbis semmiképpen sem úgy, hogy azt igazán komolyan vehetnéd. Egy barát is megdicsérhet, ha tényleg jól nézel ki, csinosan felöltöztél, de ezt általában egy poénba burkolja, vagy úgy lendül túl az elhangzottakon, mintha semmi különösen nem mondott volna.

Ezzel szemben az a férfi, aki szeretne tőled valamit, sokkal többször bókol, továbbá testbeszéddel is a tudtodra adja, mennyire komolyan gondolja azt, amit mondott.

Pl. körbeforgat, hogy megnézze az új ruhádat (persze nem a ruhára kíváncsi, hanem rád a ruhában), és végre kihasználja az alkalmat, hogy lebukás nélkül, tetőtől-talpig alaposan átvizsgálhat. Ilyet nem csinál az, aki haverként tekint rád!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!