Biztos jelek, hogy nem kedvelnek a szerelmed szülei

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Mindig kényes kérdés, milyen az ember kapcsolata az anyósával és az apósával. Sajnos, akadnak olyan szülők, akik valóban nehéz esetek és egyszerűen képtelenség nekik megfelelni. Reméljük, te nem ilyen jelölteket fogtál ki! Ha vannak kétségeid, az alábbi jelek figyelmeztetnek arra, hogy sajnos nem loptad be magad a szülők szívébe.

Ezt a jelet nagyon könnyű észrevenned, ugyanis próbálkozásaid ellenére is igyekeznek figyelmen kívül hagyni. Kicsit úgy érzed, bár eltűrik, hogy ott vagy, nem igazán vesznek emberszámba. Ez megnyilvánulhat abban, hogy nem nagyon tudsz bekapcsolódni a beszélgetésbe, mert meg sem kérdezik a véleményedet.

Rosszabb esetben testbeszéddel, tettekkel is kifejezik, hogy nem kíváncsiak rád - például hátat fordítanak neked, vagy direkt oldalazva ülnek a közeledbe (ha muszáj), vagy éppen nem kínálnak meg a sütivel, nem kérdezik meg, kérsz-e még egy italt, mikor mindenkinek töltöttek.

Nem akarnak továbblépni Kép forrása: Dmyrto_Z/Depositphotos

Mégis mi lehet annál jelentősebb előrelépés, minthogy a szerelmed bemutatott a szüleinek? Hát az, ha meghívnak egy olyan eseményre, ahol nem csak az anyósod és az apósod lesz jelen, hanem a rokonság apraja-nagyja.

Ez lehet egy közös kerti grillezés, egy szülinap vagy akár egy esküvő, a lényeg, hogy fontos program a rokonok számára. Ha ide is hivatalos vagy, ráadásul örömmel invitálnak, az egész biztosan pozitív visszacsatolás.

Azonban, ha elzárkóznak attól, hogy te is menj, miközben elvárják, hogy a szerelmed jelen legyen, az egyértelmű kirekesztés. Azt még csak-csak elfogadják, hogy a család része vagy, de azt már nem szeretnék, hogy a rokonoknak is bemutassanak, hiszen azzal tényleg teljesen „hitelesítve” lenne a kapcsolatotok.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019