Jelek, amikből tudhatod, hogy szeret

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Jelek, amikből tudhatod, hogy szeret
Egy kapcsolatban mérföldkőnek számít az először kimondott szeretlek. Azonban sokszor van, hogy a pasi nem egy érzelgős típus, és a bűvös szóra várni kell. De vajon honnan tudhatjuk, hogy valójában mit érez irántunk? Jelek, melyekből megtudhatod, hogy szeret-e!
Próbál a kedvedben járni

Egy szerelmes férfi általában lesi minden kívánságodat. Szeret téged boldognak látni, és ez ügyben szinte bármire képes. Megjegyzi, ha séta közben valami megtetszik neked és egyszer-csak meglep vele, ágyba viszi a reggelidet, illetve megcsinálja azokat a házimunkákat, amiket a hátad közepére sem kívánsz.
Belemegy olyan dolgokba is, amikhez valójában nem is lenne kedve, és megnézi veled a legromantikusabb filmet is, ha tudja, hogy azzal neked örömet okoz.

Elhív a baráti összejövetelekre

Bizonyára tudod, hogy a pasiknak a barátok az a második családjuk. Éppen ezért érezd magad megtisztelve, ha sokszor elvisz téged is a közös programokra, nem mindig az a kifogása, hogy ez kizárólag kan buli.


Természetesen olykor neki is szüksége van arra, hogy pár nélkül lógjon velük, azonban általában nem akar otthon hagyni, így inkább magával visz. Nem kötelességtudatból, hanem szimplán azért, mert jobban érzi magát, ha Te is ott vagy.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!