4 jel, hogy nem akar mást, csak lefektetni

Kovács Andrea
Írta: ,
4 jel, hogy nem akar mást, csak lefektetni

Nem feltétlenül van gond az egyéjszakás kalandokkal, azzal viszont igen, ha erről a tervről csak az egyik fél tud. Úgy érzed, állandóan kihasználnak a pasik? Ez még akkor is előfordulhat, ha mindent jól csinálsz, hát még akkor, ha nem figyelsz az alábbi jelekre!

Túlságosan rámenős Kép forrása: indiaearl.com

Ennél egyértelműbb jelet keresve sem találhatnál, na de ki dönti el, mi a túl sok? Ez nyilván nagymértékben függ az adott helyzettől, a személyiségetektől, a körülményektől. Ha egy buliban jöttök össze, mégpedig tánc közben, akkor nem számít túlzásnak, ha megfogja a derekadat, de ha úgy ül melléd az étteremben, hogy át tudjon ölelni, akkor az nyilván sok.

Ha már nem ez az első randitok, nem feltétlenül kell kiborulnod, amikor a búcsúcsókot kicsit hevesebbre veszi – ha viszont már az első alkalommal falnak dönt, akkor azt nyugodtan túlzásnak veheted... A lényeg: ha azt érzed, hogy ez neked kellemetlen, de ő megsértődik a visszautasításodon, akkor biztos lehetsz benne, hogy csak ágyba akar vinni.

Gyorsan letudná a kötelezőket Kép forrása: tumblr, lavelaundry

Árulkodó jel az is, ha úgy érzed, hogy a randikra egyfajta kötelező, de felesleges körökként tekint. Nem igazán foglalkozik a mondandóddal, és sokszor süt róla az unalom. Úgy viselkedik, mintha mennie kellene valahova – ezzel azt próbálja éreztetni veled, hogy ha te nem, akkor majd más valaki kötélnek áll.

A kérdés az, belemész-e ebbe a gyermeteg játékba? Ha igen, akkor azzal számolnod kell, hogy ez a viszony jó eséllyel csak az egyéjszakás kalandig vezet. Amennyiben ezzel nincs problémád, bátran vágj bele! De ha ennél komolyabbra vágysz, inkább olyan férfival ülj le randizni, aki nem csak "elviseli" a társaságodat, hanem érdeklődik is a személyiséged felől.

Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!