5 jel, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret

Kovács Andrea
Írta: ,

Sok nőben merülhet fel a kérdés, honnan tudhatom, ha egy férfi igazán szeret. Azt hisszük abban kiegyezhetünk, hogy nem abból, ha Michael Bolton ikonikus dalát üvölti a fülünkbe, sokkal inkább a mindennapi tetteiből szűrhető le. Persze, mi most is itt vagyunk neked, hogy segítsünk észrevenni az apró jeleket.

Ha megkérdezel egy házaspárt, akik már húsz-harminc éve egy párt alkotnak, hogy mi a hosszú párkapcsolat titka, valószínű nem azt fogják elsőként kiemelni, hogy párjuk minden reggel szivecskés cetliket ragaszt a hűtőre, de te valószínűleg még jócskán ebben az időszakban vagy, ha ezt a kérdést boncolgatod.

Persze ez nyilván csak egy kiragadott példa a sok közül, sőt van, akinek ez már nagyon „csöpögős” gesztus, de, ha ismered a párodat, akkor pontosan tudod, hogy mi jelent részéről erőfeszítéseket.

Néha igenis a szeretet legkézenfekvőbb kifejezése, ha vacsival vár minket haza, leviszi a szemetet és besegít a hétvégi nagytakarításba.

Emlékszel a Bridget Jones ikonikus jelenetére? Mikor Mark Darcy közli vele, hogy „Úgy szeretlek, ahogy vagy!” Még maga a főhősnőnket is teljesen letaglózza a tény, hiszen ritka az olyan pasi, aki ezt tényleg komolyan is gondolja.

De mikor azt érzed, hogy találtál valakit, aki előtt nem kell megjátszanod magad, aki előtt nem kell takargatnod a kis hurkáidat és, akinek a társaságában önfeledten tudsz szórakozni, akkor nagy esélyed van arra, hogy te is megtaláltad a saját Mark Darcy-dat.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)