Ismert színészpárok, akik forgatás közben jöttek össze

Marcali Nóra
Írta: ,
Ismert színészpárok, akik forgatás közben jöttek össze

Kép forrása: tanka_V/depositphotos.com

Szép is a szerelem, főleg ha igazi, minden elsöprő, ami megváltoztatja az ember életét. Ez a fajta lángolás pedig általában épp akkor tör ránk, amikor a legkevésbé számítanánk – nincs ez másképp kedvenc színészeinkkel sem, akiket olykor épp a forgatásokon találnak egymásra. Íme, 5 kedvenc sztárpárunk, akik a röpkének induló forgatási románc után is kitartanak egymás mellett.

A színészpáros azon kevés spanyol színészek közé tartozik, akiknek Hollywoodban is sikerült befutniuk, ez pedig nem véletlen, hiszen mindketten elképesztően tehetségesek és roppant karizmatikus egyéniségek.

Első közös filmjük a Sonka, sonka című 1992-es alkotás, amelynek forgatásán még csak barátok voltak, de egy-egy jelenetben már akkor is izzott közöttük a levegő.

A románc végül a 2008-as Woody Allen film, a Vicky, Christina, Barcelona forgatásán szökkent szárba, onnan pedig már egyenes út vezetett a házasságig, a közös gyerekekig és újabb és újabb remek közös filmekig.

 

Az egyik legviccesebb sztárpár kapcsolata 2011-ben, a Zöld lámpás című kevésbé sikeres film forgatásán indult.

Ekkor még csak barátok voltak, de a vonzalom és a barátság azonnal kialakult közöttük.

Olyannyira, hogy a forgatás után négyesben indultak randira, más-más párral, azon az estén azonban már eldőlt, hogy őket bizony egymásnak szánta a sors.

Ma már boldog házasok, két kislányukat nevelik és harmadik gyermeküket várják, eközben pedig a közönség nagy örömére olthatatlan humorral közvetítik kapcsolatuk vidám pillanatait a közösségi média oldalaikon.

Rami Malek a tavalyi év nagy sikerével, a Bohém rapszódiával, amelyben Freddie Mercury-t, a Queen legendás énekesét alakította, végleg belopta magát a rajongók szívébe.

A jól megérdemelt közönségsikeren és a komoly szakmai elismeréseken túl azonban még valamit hozott a film Rami életébe: szerelmet.

Filmbeli partnere, a Freddie első szerelmét, Mary Austint alakító brit Lucy Boynton elrabolta a színész szívét, kapcsolatukat pedig már a nyilvánosság előtt is boldogan felvállalják, több vörös szőnyeges eseményen is láthattuk őket együtt – teljes összhangban.

Miley és Liam fiatal koruk ellenére már hosszú ideje együtt vannak – igaz kapcsolatuk nem volt folyamatos, hiszen egyszer szakítottak egy rövidebb időre, de később újra egymásra találtak.

Szerelmük a 2010-ben megjeleni Az utolsó dal című film forgatásán kezdődött, a színész szerint pedig az első perctől megvolt közöttük a vonzalom, olyannyira, hogy a forgatás végére már javában randizgattak.

A házasságra végül csaknem tíz évvel a románc kezdete után került sor, hiszen eddigre érezték elég érettnek magukat a házassághoz.

A döntésükben a közösen átélt kaliforniai erdőtűz is nagy szerepet játszott, hiszen a sok veszteség és a trauma csak még közelebb hozta őket egymáshoz.

 

Hazai példa is akad a forgatáson született szerelemre, Nagy Ervin és Borbély Alexandra a 2017-es Testről és lélekről című film készítésekor találtak egymásra.

Enyedi Ildikó szerelmes filmjében, amely a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Arany Medve díjat nyert, Ervin és Alexandra ugyan nem egy párt alakít, de a forgatás mégis összehozta őket és bár már évek óta ismerték egymást a színpadi munkáik miatt, ekkor mélyült el köztük valóban a vonzalom.

A kapcsolatuk nem indult könnyen, Ervin ugyanis ekkor még nős volt, mára azonban kiteljesedett a szerelem és úgy tűnik, hogy megérte küzdeni érte.