Ismert színészpárok, akik forgatás közben jöttek össze

Marcali Nóra
Írta: ,
Ismert színészpárok, akik forgatás közben jöttek össze

Kép forrása: tanka_V/depositphotos.com

Szép is a szerelem, főleg ha igazi, minden elsöprő, ami megváltoztatja az ember életét. Ez a fajta lángolás pedig általában épp akkor tör ránk, amikor a legkevésbé számítanánk – nincs ez másképp kedvenc színészeinkkel sem, akiket olykor épp a forgatásokon találnak egymásra. Íme, 5 kedvenc sztárpárunk, akik a röpkének induló forgatási románc után is kitartanak egymás mellett.

A színészpáros azon kevés spanyol színészek közé tartozik, akiknek Hollywoodban is sikerült befutniuk, ez pedig nem véletlen, hiszen mindketten elképesztően tehetségesek és roppant karizmatikus egyéniségek.

Első közös filmjük a Sonka, sonka című 1992-es alkotás, amelynek forgatásán még csak barátok voltak, de egy-egy jelenetben már akkor is izzott közöttük a levegő.

A románc végül a 2008-as Woody Allen film, a Vicky, Christina, Barcelona forgatásán szökkent szárba, onnan pedig már egyenes út vezetett a házasságig, a közös gyerekekig és újabb és újabb remek közös filmekig.

 

Az egyik legviccesebb sztárpár kapcsolata 2011-ben, a Zöld lámpás című kevésbé sikeres film forgatásán indult.

Ekkor még csak barátok voltak, de a vonzalom és a barátság azonnal kialakult közöttük.

Olyannyira, hogy a forgatás után négyesben indultak randira, más-más párral, azon az estén azonban már eldőlt, hogy őket bizony egymásnak szánta a sors.

Ma már boldog házasok, két kislányukat nevelik és harmadik gyermeküket várják, eközben pedig a közönség nagy örömére olthatatlan humorral közvetítik kapcsolatuk vidám pillanatait a közösségi média oldalaikon.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra