Felejtsd el ezeket: 3 dolog, amit szinte mindenki elront az ismerkedés során

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor a húszas éveid közepén jársz, a szerelmi életed valószínűleg nem alakul egyszerűen. Egyrészt szeretnél komoly párkapcsolatot, és egy olyan pasit, aki minden tekintetben szuper, de közben mégis élvezed a szabadságot, a csajos programokat, az őrületes partikat. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a randizás világában szinte lehetetlen kiismerni magad.

Ha volt már néhány rosszul sikerült randid, vagy olyan párkapcsolatod, ami néhány hét után véget is ért, valószínűleg van pár dolog, amit eldöntöttél magadban.

Például hogy soha többé nem ismerkedsz olyan pasival, aki messze lakik tőled, mert nem hiszel a távkapcsolatokban. Vagy nem adsz esélyt annak a srácnak, aki az első randitokon illetlenül beszél a pincérrel, mert valószínűleg hosszú távon veled sem lenne valami kedves.

Szuper dolog, ha a saját tapasztalataid alapján fejlődsz! Azonban van pár dolog a randizással kapcsolatban, amely elterjedt a fiatalok körében, és mindenki igyekszik tartani magát hozzá.

Pedig ha az alábbi három elvet vallod, és ez alapján próbálod alakítani a kapcsolataidat, biztos, hogy hatalmas lehetőséget hagysz ki!

Hiszen ez a három randizós-szabály valójában egyáltalán nem állja meg a helyét!

Rengetegen követik el azt a hibát, hogy megismerkednek valakivel egy buliban, és rögtön a "komolytalan" jelzővel illetik meg a közöttük kialakuló románcot.

Persze sokszor megesik, hogy találkozol egy sráccal a diszkó pultjánál, és mivel mindketten be vagytok csiccsentve, nem veszed komolyan a helyzetet.

De hogy a találkozás módja miatt írj le valakit egy életre, az egyáltalán nem jó ötlet!

Bármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy a Nagy Ő-vel a buszon futunk össze, vagy megtalálja az elveszett pénztárcánkat, elhozza nekünk, és meghív egy italra, sajnos a valóság nem olyan, mint egy tündérmesében. Igenis van, aki táncolás közben ismeri meg a párját, és olyan is, aki már megivott egy koktélt, amikor besétál a jövőbeli pasija az ajtón.

Kizárólag emiatt sose döntsd el, hogy az adott sráccal esélytelen a párkapcsolat, mert lehet, hogy óriási lehetőséget hagysz ki!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019