Irtózik a pasid az elköteleződéstől? Így segíthetsz neki

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az elköteleződés minden komoly kapcsolatban elvárható, hiszen nem létezik előrelépés nélküle. De mi van akkor, ha a te pasid egyszerűen irtózik attól, hogy komolyra forduljanak köztetek a dolgok? Az alábbi módszerekkel megpróbálhattok túllépni ezen a problémán.

Az első lehetőség mindig a kommunikáció – ezzel az egyszerű módszerrel mindig sokkal könnyebben kiderítheted, mi áll a problémák hátterében, mint a különféle taktikázásokkal (amikkel általában sokkal jobban mellélőnek a nők, mint a nyílegyenes beszéddel).

Először tehát próbálj a végére járni annak, miért bizalmatlan, távolságtartó a barátod. Észrevétlenül is elárulhatja magát, például amikor beszámol az előző kapcsolatáról, vagy éppen szülei viszonyáról.

Ha ezekben probléma, feszültség volt, akkor sajnos az nagy eséllyel kihat a jelenlegi életére, így a vele való kapcsolatára. Hogy miért?

Részben azért, mert szüleink példája minden esetben nagy hatással van ránk, részben pedig azért, mert például egy megcsalás egyértelműen mély nyomot hagy az emberben. Ha ilyesmit élt át a barátod, érthető, hogy aktuálisan nehezen köteleződik el.

Ha úgy gondolod, korábbi rossz tapasztalat áll a háttérben, akkor ismét a kommunikációra kell hagyatkoznod, és beszélned kell erről a barátoddal. Fontos, hogy emlékeztesd rá, te nem a korábbi barátnője vagy, és sokkal többre becsülöd annál, hogy megbánts – főleg annyira, amennyire egy félrelépéssel lehet.

Mondd el neki, hogy abszolút megérted az érzéseit, jogosnak tartod őket, de a legrosszabb dolog a múltban élni, és hagyni, hogy korábbi sérelmeink tönkretegyék a jelenünket és a jövőnket.

Biztosítsd róla, hogy benned valóban megbízhat, és bárkinél látott, vagy tapasztalt rossz példát, egyáltalán nem muszáj lemásolnotok őket.

Éppen ellenkezőleg: szerencsések vagytok, hogy korábban levonhattátok a tanulságokat, ugyanis most profitálhattok az ő hibáikból, és így sokkal, de sokkal boldogabbak lehettek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019