8 irreális elvárás, amit a pasikkal szemben támasztunk, de ideje elengedni

Szőke Angéla
Írta: ,

Senki sem tökéletes, a férfiak meg aztán pláne nem. Teljesen másképp vannak bekötve, mint mi, nők, racionálisabban gondolkodnak és különbözőképpen is kommunikálnak. Ez állandó vita forrása egy kapcsolatban, pedig bizony – furcsa kijelenteni –, de nem mindig van igazunk. Az alábbi nyolc elvárásunk velük szemben teljesen irreális – ezt minél hamarabb megtanuljuk, annál több bosszúságot spórolunk meg magunknak.

1. Bámulás

A férfiak megnézik a csinos nőket. Mindig is megnézték, mindig is meg fogják. Mármint nézni, nem fogni! Nem tehetnek róla, a vérükben van. Hacsak nem fütyül utána vagy kéri el a hölgy számát a jelenlétedben, nincs okod bosszankodni. Elvégre mi is megnézzük a magas, jóképű srácokat, nem?

2. Cuki sms-ek

A szokásos forgatókönyv: Te küldesz neki egy háromoldalas üzenetet, amire ő egy emojival, vagy jobb esetben egyetlen szóval reagál. Mint említettem a bevezetőben, másképp kommunikálnak, mint mi. Ilyenkor imádatod tárgya nem bunkózik, és igen, még mindig szeret téged, csak a férfiak célravezetőbben és röviden fogalmaznak, ez minden. A költői írásos kommunikáció nem az ő asztaluk.

3. Shoppingolás

Olykor látok egy-egy elgyötört, szenvedő fiatalembert, aki a plázában a barátnője után kullog lemondóan, kezében csomagokkal. Ahogy mi nem értjük, mi a varázsa egy haveros-sörözős meccsnézésnek, úgy ők sem érzik át a mi örömünket shoppingolás közben. Ne várjuk el tőlük a lelkes serpa szerepét.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?