Ezt tedd azért, hogy sokkal intimebb legyen a párkapcsolatod

Stumpf Bea
Írta: ,
Ezt tedd azért, hogy sokkal intimebb legyen a párkapcsolatod

Kép forrása: fabmood.com

A kapcsolatok többsége azért megy tönkre, mert eltűnik az intimitás, és egy idő után csak a megszokás és a rutin az, ami hajt. Ez részben természetes folyamat, azaz nem kell azt várnod, hogy a párod úgy ugorjon rád, ahogy az első hónapokban, viszont érdemes arra is figyelni, hogy ne haljon ki a közelség kettőtök között. Íme néhány tipp, hogy hogyan találhattok egymásra újra!

Ne tartsd vissza a szavakat Kép forrása: fabmood.com

Legyen szó egy bókról, egy spontán szeretlekről vagy éppen arról, hogy elmondd, hogy mi bánt, fontos, hogy folyamatosan beszéljetek a pároddal.

A legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert nem megfelelő vagy szinte egyáltalán nincs kommunikáció a két fél között, úgyhogy légy résen, és ne kövesd el ezt a hibát.

Ha úgy érzed, hogy feszült a hangulat, akkor próbáld meg te megtörni a jeget, amikor látod, hogy a másiknak rossz napja van, akkor légy vele kedves és amikor úgy érzed, hogy szüksége van rá, mondd ki, hogy mit érzel iránta.

Fontos a napindítás Kép forrása: fabmood.com

Ha a napod első pillanata az, hogy a mobilodért nyúlsz, mérgelődsz az ébresztőóra miatt vagy rögtön indulsz a kávédért, akkor változtass.

Öleld meg a párodat, adj neki egy jó reggelt puszit vagy bújjatok össze néhány percre.

Hidd el, nem emiatt fogsz elkésni, viszont mind a kettőtöknek jobban indul majd így a reggele.

Ha nem együtt töltöttétek az éjszakát, akkor csörögj rá vagy küldj neki egy kedves üzenetet, hogy tudja, gondolsz rá.