5 indok, amiért nem is olyan rossz tinderezni

Dienes Petra
Írta: ,
5 indok, amiért nem is olyan rossz tinderezni

Kép forrása: bnenin/depositphotos.com

Az alkalmazás, amit már mindannyian többször letöltöttünk a telefonunkra, aztán ugyanannyiszor töröltük is. Az alkalmazás, melynél többször húzzuk balra az ujjunkat, mint jobbra, és ahol borító alapján ítéljük meg a könyvet. Rengeteg rosszat hallunk róla nap mint nap, de arról senki nem beszél, miért is jó az online randi appra regisztrálni. Mi összeszedtük ezeket az érveket, hogy bátran ismerkedhess – online is.

Sokan elképesztően felszínesnek tartják, hogy profilkép alapján osztályozzuk egymást és döntünk arról, egyáltalán megadjuk-e az esélyét annak, hogy összejöjjön az a bizonyos match. De legyünk őszinték, és hagyjuk azt a dumát, hogy a „külső nem minden”. Igazából mindenki tudja, hogy ez hülyeség, hiszen az alapvető vonzalomhoz elengedhetetlen!

Ezért ne érzed magad kellemetlenül, hogy külső alapján ítélsz. Ha nem mozdul el jobbra az ujjad addig, amíg Hugh Jackman hasonmásába nem botlasz, semmi gond. Te is a legjobbat érdemled, ráadásul a való életben is ugyanígy dönt mindenki! Az egyetlen különbség, hogy itt megvan a lehetőséged kiválasztani a számodra (első látásra) legmegfelelőbbet. Miért ne tennéd?!

Szuper kapcsolatokra tehetsz szert Kép forrása: unsplash

És természetesen nem az üzletiekre gondolok, hanem emberi és baráti kapcsolatokra! Ugyanis miért ne lehetne tele a Tinder sok jó fej és helyes pasival, akivel csak úgy el lehet ütni az időt?

Tapasztalatból mondhatom, hogy van ilyen, bár ez a mentalitás és lazaság inkább a külföldiekre jellemző. Ezért ne húzd rögtön balra azt, akiről azt feltételezed, hogy nincs értelme megismerni, mondván, pár nap múlva úgyis elutazik. Abból, hogy megmutatod valakinek a várost és esztek egy finom gulyáslevest, még senkinek sem lett baja. Ha pedig nem az ő személyében talál rád a szerelem, simán lehet belőle barátság, vagy kérheted a segítségét bármiben, ha te utaznál az ő hazájába.Rengeteg érdekes ember használja az appot ismerkedésre is – a szó szoros értelmében, tehát nem szexre gondolunk –, ezért ne félj attól, hogy valakivel eltölts egy jó hangulatú, laza délutánt!

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Vagyaim.hu

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell