5 indirekt mód, hogy randira hívd! Azt hiszi, az ő ötlete volt.

Írta: ,

A 21. században, Európa közepén, egyszerűen nem jut eszünkbe ok arra, miért is ne hívhatná randira a nő a férfit? Az elképzelhető legrosszabb eset, hogy nemet mond, de ezt a kockázatot talán még el lehet vállalni. Ha mégsem tudod, hogyan fogj a dologhoz, íme néhány ötlet, hogy a kiszemeltet randira hívd anélkül, hogy túl görcsössé válna a helyzet!

Te mit csinálsz? Kép forrása: unsplash

“Mit csinálsz most hétvégén?” - ártatlan kis mondat, amit bárki bárkitől megkérdezhet, egyszerű kis csevegés.

Ha a srác például azt mondja, hogy moziba megy, avasd be te is saját terveidről. Például, hogy nyílt a közelben egy új kávézó, aminek állítólag mennyei a sajttortája, úgyhogy azt tervezed, kipróbálod.

Ha erre azt mondja, hogy jól hangzik, csak egyszerűen kérdezd meg: van kedved jönni?

Bumm, máris találkára hívtad a kiszemeltedet, anélkül, hogy bárki egy pillanatig is kellemetlenül érezte volna magát, hiszen egy teljesen szokványos beszélgetésbe szőtted az ajánlatot.

Kérj tanácsot! Kép forrása: unsplash

Itt a jó idő, úgy ennél már egy igazán jó fagylaltot, de nem is tudod, valahogy mindig sikerül vízízű gombócokat kifognod - panaszkodsz a kiszemeltednek.


A legfinomabb házi fagylaltok receptjei: ezek a kedvenc ízeink


Adja magát a kérdés: te nem tudsz egy jó helyet?

Tanácsot kérni valakitől még egyáltalán nem tenyérizzasztó gondolat, ha pedig a kiszemelted elmondja, ő legszívesebben hogy fagyizik, már csak egyetlen lépés megkérdezni tőle, nincs-e kedve veled tartani, ha már úgyis ennyire szereti ezt a helyet.