Íme a bizonyíték arra, hogy szinglinek lenni nem egyenlő a magánnyal

Szirák Viki
Írta: ,

Ha valaki szingli, a környezete általában meg van győződve arról, hogy ő biztosan megállás nélkül keresi a szerelmet. Hogy tutira nem boldog az élete, és valószínűleg magányosnak érzi magát, ha munka után hazamegy az üres lakásba. Sokan hajlamosak összekapcsolni az egyedülállót az egyedüllét kifejezéssel, és még sajnálkoznak is, ha valakinek épp nincs senkije. Pedig a szingliség nem egyenlő a magánnyal, és ezt be is bizonyítjuk!

Sokan azt gondolják, hogy amikor hazaérsz a lakásba, magányos vagy, mert senki sem vár az ajtóban egy csókkal. Arról nem is beszélve, hogy maximum a kutyusoddal tudsz beszélgetni, és csak a csend vesz körül téged. Pedig ez egyáltalán nincs így!

Valójában ez a csend egy igazi ajándék, ami, ha jobban belegondolunk, csak nagyon kevés embernek adatik meg. Lehetőséget biztosít arra, hogy feltöltődj, csak magaddal foglalkozz, és végre hallhasd a saját gondolataidat a rohanó hétköznapok során.

Olvasol egy jó könyvet, edzel, böngészel az interneten - az egyedüllét sokszor épp azért olyan szuper dolog, mert senki mással nem kell törődnöd, csakis saját magaddal.

 

Mivel éppen nincs pasi az életedben, akivel programokat szervezhetnél, így egészen máshogy teremted meg magadnak a szórakozást. Nem, ez nem azt jelenti, hogy otthon ülsz egyedül és sorozatokat nézel!

Aki szingli, köztudottan sokkal több időt tölt a barátaival, és önfeledten szórakozik anélkül, hogy bárki más miatt aggódnia kéne. Nem tartozik elszámolással senkinek, így tényleg azt csinálja, amit csak szeretne.

Már csak azért sem érzi magát magányosnak, mert az egyedülállóság lehetőséget ad arra, hogy új hobbikat és új embereket ismerjen meg; nem véletlenül akkor szerzed a legtöbb ismerőst, amikor egyedülálló vagy!

Mégis hogy lehetnél akkor magányos?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019