Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak! Legyél TE az, akiről minden pasi álmodik

Berényi Nóri
Írta: ,
Eláruljuk, milyen nőre vágynak a férfiak! Legyél TE az, akiről minden pasi álmodik

Kép forrása: India Earl Photography

Amikor egy férfi szerelembe esik, legtöbbször olyan nőt választ maga mellé, aki egyben a társa is, és aki valamiben különbözik a többitől. Erre szokás azt mondani, hogy megvan benne az a kis „plusz”, ami igazán felkelti a pasik érdeklődését – és amit te is könnyen előcsalogathatsz magadból a következő tippekkel!

Ne legyél „salátás lány” Kép forrása: jamienelson.com

Ugyanis a férfiak igenis odáig vannak azért, ha egy nő szeret enni, méghozzá jókat enni, nem csak zöldeket. Teljesen érthető, ha az első randi alkalmával kissé feszélyezve érzed magad, és nem szeretnél egyből egy jó kiadós ételt rendelni, ami után kajakómába esel, de ne érezz kényszert rá, hogy csak salátát egyél a pasi előtt.

Hidd el, kifejezetten szexinek fog tartani, ha látja rajtad, hogy szereted a kulináris élvezeteket, és nem a külsőd a legfontosabb számodra. Hát még akkor mennyire fog imádni, ha te magad készíted el a kedvenc ételét! Így, ha elvisz egy olasz étterembe, akkor kérj nyugodtan pizzát vagy valamilyen tésztát, és ne vonj meg magadtól semmilyen élvezetet.

Csak lazán Kép forrása: bloglovin.com

A pasik imádják a laza lányokat, akik nem veszik túl komolyan az életet és önmagukat sem. Ne csak a férfiak miatt törekedj erre, hanem magad miatt is, mert néha előbb megkapjuk azokat a dolgokat, amikre vágyunk, ha nem görcsölünk rá annyira.

Éppen ezért lehet az, hogy a herceged pont akkor fog betoppanni az életedbe, amikor a legkevésbé számítasz majd rá...

Persze, mi nők gyakran beleesünk abba a hibába, hogy az első randi után már megtervezzük a közös életünket a hőn áhított férfival, de próbáld meg ezt elengedni, és csak sodródni az árral. Kalkuláld bele, hogy lehet nem ő lesz álmaid férfija, de az is lehet, hogy igen. Egyszerűen csak vedd könnyeden a dolgokat, szabadulj meg az elvárásaidtól, és légy nyitott mindenre, amit az élet neked szán.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba