Így turbózd fel a kapcsolatodat 2018-ban

Írta: ,

Itt az ideje, hogy ne csak a diéta körül forogjanak az újévi fogadalmak! Nem mintha lebecsülnénk az életmódváltás fontosságát, de a külső megjelenéseden túl talán még lényegesebb, hogyan érzed magadat a kapcsolatodban. Ezeket fogadd meg idén, és meglátod, pár hét alatt érezhetően jobb lesz a szerelmi életed!

A szexet csak jóra használd

1/5 A szexet csak jóra használd

Bármennyire is elavult dolog manapság, sajnos még mindig sokan vannak azok, akik a szexet eszközként használják. Egyesek így zsarolják, vagy megpróbálják irányítani partnerüket, mások pedig egyszerűen szexszel zárják le a vitákat a kommunikáció helyett. Pedig mindegyik módszer hatástalan, és hosszútávon rengeteg kockázatot rejteget!

Mivel a szex fontos alapköve a kapcsolatoknak, egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű: bármelyikőtök is kényszerből, muszájból kerít sort rá? Ha igen, nagyon komoly megbeszélnivalóitok vannak... A konfliktust pedig csak akkor szabad összebújással zárnotok, ha már pontot tettetek a vita végére, nem szabad letepernetek egymást úgy, hogy szó sem esett a megoldásról.

Csábítsd el minden nap újra Kép forrása: emmylowephoto.com

2/5 Csábítsd el minden nap újra

Míg a kapcsolatok kezdetén a csábítás és a hódítás magától értetődő, addig később automatikusan alábbhagy a szenvedély – pedig éppen a komoly kapcsolatokban van rá a legnagyobb szükség! Mivel az anyatermészet ilyenkor már nem garantálja a kezdeti, csodás érzéseket keltő hormonokat, neked, nektek kell gondoskodnotok arról, hogy a varázslatot sokáig fenntartsátok.

A projektet nehezíti, hogy minden ember más és más, ezért nektek egyedileg kell megtalálnotok azt, ami igazán sokat tud lendíteni a szerelmei életeteken. Fehérneműk, szerepjátékok, esetleg erotikus filmek? Bármit is választotok, fontos, hogy ne áldozd fel a saját értékrendedet, vágyaidat, hiszen ez az egész éppúgy szól rólad, mint a barátodról.

3/5 Az előjáték nem hálóban kezdődik

Emlékszel még azokra az együttlétekre, amikor már az ajtóban egymásnak estetek? Alig találtátok meg a kulcsotokat – vagy ki tudja, talán meg sem találtátok? Persze ez akkor és ott egyáltalán nem zavart titeket, sőt! Szóval miért ne lehetne ismét feleleveníteni ezeket az estéket?

A legjobb együttlétek már jóval az aktus előtt elkezdődnek, akár forró csókokkal a konyhában, akár fülbe suttogott szavakkal az étteremben. Ha már gondolatban is hangolódtok a csodás alkalomra, akkor az sokkal nagyobbat fog robbanni, mikor végre valóban eljuttok az ágyig. Pont úgy, mint az elején! Ám ehhez kell némi spontaneitás és az, hogy végre ne tervezzétek meg menetrendszerűen minden egyes estéteket.

Ne szégyelld a vágyaidat Kép forrása: nydailynews.com

4/5 Ne szégyelld a vágyaidat

A szeretkezés tulajdonképpen egy adok-kapok játék, és akkor lesz igazán felejthetetlen, ha nem szégyellitek a másik előtt a vágyaitokat. A férfiak hajlamosak arra, hogy csak egyetlenegyszer kérdezzenek (márpedig ha az igényeidre irányuló kérdéseket akár többször is elhárítottad, akkor nem biztos, hogy a barátod újra faggatózni fog).

Ilyenkor neked kell előhozakodnod azzal, mit szeretnél, mert sajnos a pasid nem lát a fejedbe, nem fogja tudni kitalálni, mi mozgatja meg igazán a fantáziádat. De ne aggódj, amellett, hogy eleve felszabadító, amikor végre kimondod, mit szeretnél, a barátod egész biztosan örömmel fogja venni a tippedet, és mindent belead majd, hogy teljesítse a vágyaidat.

Éreztesd vele, hogy fontos neked Kép forrása: junebugweddings.com

5/5 Éreztesd vele, hogy fontos neked

Bár szeretik ezt a kérdést lazán venni, valójában a férfiaknak nagyon is fontos, hogy erősnek, magabiztosnak és vonzónak érezhessék magukat. Szintén a komoly kapcsolatok egyik útvesztője, ha nem fejezitek ki elégszer, mennyire szeretitek a másikat, és még mindig milyen szexinek tartjátok.

A kiegyensúlyozott együttlétek fontos része, hogy tisztában vagytok a másik érzéseivel, ami egyben kommunikációt és őszinteséget is feltételez. Nem kell hatalmas dolgokra gondolnod: néha elég, ha szívecskét rajzolsz neki a tükörre, megöleled egy váratlan pillanatban vagy a kedvenc vacsoráját készíted el. Ez olyan szeretethullámot indít el köztetek, ami óhatatlanul is visszacsap majd rád, és a kapcsolatotokra. És mi lehetne jobb érzés ennél?