Így tarthatod meg egyéjszakás kaland után: tedd & ne tedd

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Akárhogy is tervezzük, időnként előfordul, hogy a vágyak felülírják az elképzeléseinket. Ezzel nem is feltétlenül van probléma, hiszen gyakran a spontán eseményekből sülnek ki a legjobb dolgok – ez igaz a párkapcsolatokra is. De mit tegyél, ha megtartanád a kaland után?

Mentegetőzés: ne tedd Kép forrása: junebugweddings.com

Ami történt, megtörtént, teljesen felesleges miatta szabadkoznod.

Nem kell hosszasan fejtegetned, hogy te nem szoktál csak úgy akárkivel lefeküdni, nem is érted, mi volt veled – azt főleg ne mondd, hogy minden bizonnyal sokat ittál! (Ebből nem arra fog következtetni, hogy nem vagy könnyen kapható, hanem arra, hogy hibának érzed a történteket, főleg nappali fényviszonyok mellett.)

Ne gondold azt sem, hogy bármi magától értetődik egyetlen éjszaka után, tehát egyáltalán nem számítotok egy párnak csak azért, mert lefeküdtetek egymással.

Nem ez a döntő pont, főleg nem akkor, ha tényleg szinte első pillantásra az ágyban kötöttetek ki.

Továbbra is önálló egységként kell magatokat kezelned, hiszen, ha az ezt megelőző órákban ez nem sikerült, most kell nekilátnotok ismerkedni – feltéve persze, hogy kölcsönösen többet szeretnétek.

Humor és visszafogott bók: tedd Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Mint minden esetben, úgy különösen a kínos helyzetek feloldásában jól jön a humor.

Nem muszáj semmi konkrétumot mondanod neki, mikor felébredtek, és zavartan egymásra bámultok.

Egy-egy mosoly, vagy nevetésbe burkolt gondolat kiválóan oldhatja a helyzetet.

A legjobb, ha ötvözöd az egészet egy bókkal, hiszen, ha nem csak megnevetteted, hanem a teljesítményét is dicséred, egész biztos, hogy feldobod a napját.

Ugyanakkor nem szerencsés arra utalnod, hogy életed legjobb numeráját töltötted vele, akkor sem, ha ez a helyzet.

Mindenki tudja, hogy a szex szoros kapocs, márpedig, ha egyértelműsíted nála, hogy hozzád bármikor mehet, nem fogja túlságosan törni magát azért, hogy lelki, szellemi szinten is kapcsolódjatok.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019